svijet bez zagora

Status
Not open for further replies.

kickyourass

Member
Reaction score
0
Kako bi izgledo ovaj svijet bet plemena Zagor?
.
JOKS, ZIN i o_O bi podijelili sve igrače između sebe i onda bi svi bili u sretnom savezu i noblali sve barbare okolo.
Vodili bi opasne barbarske ratove ;)

Mislim da je dobra ideja da usmjerimo te momke na travian, tamo mogu svi zajedno protiv igre se natjecati.

Zagor ratuje protiv pola servera ali se isplati jer je bar zanimljivije od lizanja guz*ca jedi drugima
 

DeletedUser

Guest
zbog ZAGORA je ovaj server zabavan,oni su jako dobro pleme,sta bi bilo bez njih,igra bi bila jako laka
 

DeletedUser

Guest
JOKS, ZIN i O_O imaju neke dobre igrace ali zbog njihovih lidera ispadaju losiji nego sto se cini, da netko ima muda stvorit jos neki ZAGOR trajb svijet bi dobio na zanimljivosti, no to svi vole igrat takozvani tribalhugs.... krasno
 

DeletedUser

Guest
ja proglasavam rat svima protiv sebe :()

osim tebi aziz he he
 

Grim

New Member
Reaction score
0
Evo primjer JOKS leadershipa - kružna poruka samoprozvanog vođe.. (ljudi iz JOKSa nam šalju svašta, od informacija, kružnih, čak i support... samo da izbjegnu naše napade i rješe se tog očajnog plemena)


zdravko1995 13.11. u 12:44 sati
pozdrav ljudi! Kao sto vidte ja sam zauzeo selo 482|523. Medutim to je selo jako blizu igracima ZAGOR pa ocekujem napade. Ako bi mogli da mi poslajete sto vise deff vojske jer ce mi po pretpostavci zaista trebati. Mojih 150 koplaj i 150 maceva su kod neo77 i bilo bi mi zao povuci ih tako da ce moj deff ostati kod njega. Ujedno mselu gradim samo deff ali za malo vremena ne mogu ga napraviti mnogo.


Njubara cvili za pomoć a udaljen je skoro 24 sata od naših ofenzivnih sela, dok JOKS, TM, o_O igrači do nas bivaju doslovno masakrirani.

Planirali su veliki napad na Torina danas, ništa, niti 'a' od napada. A i nije da bi išta mogli napravit, jer imamo više defa + većinu pala def oružja, nego svi oni ofenzive skupa.

Šta više reći.. definitivno treba još jedno-dva plemena koja će biti prava konkurencija, tj. imat će igraće s bar minimalnim iskustvom. Ovi nemaju niti to.
 

DeletedUser

Guest
...CUT...Planirali su veliki napad na Torina danas, ništa, niti 'a' od napada. A i nije da bi išta mogli napravit, jer imamo više defa + većinu pala def oružja, nego svi oni ofenzive skupa. ...CUT

Pala oruzja ti ne znace nista ako paladin nije stacioniran u datom selu, znaci jedno oruzje maksimalno i to ne ako je paladin dosao sa supportom iz drugog sela nego ako je realociran u selo koje je pod napadom.
 

Fate

Member
Reaction score
0
ja mislim kad bi se napravila zagor akademija da bi se joks,zin... razjebali pola bi ih pobeglo u akademiju nebi proslo 7 dana imali bi maximum broj igraca u taraybu :rolleyes:
 

DeletedUser

Guest
"Svijet bez Zagora bio bi ko svijet bez ptica...bez mora...bez kisika. hehee!

A tko je Zagor? a di je Chico?

"Gledam tebe, gledam nebo, ružan li si Bog te yebo!
 

DeletedUser

Guest
Akademija?
Jel limit plemena na ovom svijetu 80? Ako bi popunili pleme s 80 dobrih igrača, to bi značilo da kompletno dominiramo svijetom. Tada da ubijemo dosadu bi radije podijelili se u dva plemena i ratovali međusobno nego išli raditi akademiju....
 

Shadow Games

Member
Reaction score
0
U ovom svijetu ZAGOR je dominantan i vidi se iskustvo
Ali ima igraca izvan zagora koji znaju igrati dobro...

I Travian je dobar sta mu fali...Igram i jedno i drugo.
 
Status
Not open for further replies.
Top