Top 10 igrača

elmoo

Well-Known Member
Reaction score
152
Malo mi je dosadno, pa cu baciti komentar o top10. Ko hoce, moze ubaciti i 20 igraca :p


Poredak
Ime Pleme Bodovi Sela Bodova po selu
1 Maximus Meridius Decimus UDBA 4.642 1 4642 - Dosta premiuma ulozeno, rude podignute, vjerovatno zbog toga i slab farm. Ako budu aktivni, mogu dosta toga uraditi, pitanje je samo kako ce se snaci na ovom polozaju
2 luka-99 UDBA 3.642 2 1821 - Prvo noblanje, ne toliko jako selo, vjerovatno zbog polozaja. Farm dobar, dobri igraci na accu, dosta se ocekuje od njih
3 ERROR PDP 3.357 1 3357 - Vjerovatno se i on oslanja na rude, jer je farm dosta slabiji. Dobar je igrac, i od njega se ocekuje da ostane na ovoj listi.
4 opet ja PDP 3.073 1 3073 - Uz Shaloma najbolje farmaju, pohvale ekipi, valjda nece rano odustati kako imaju obicaj :)
5 TrollarN DT 2.685 1 2685 - Zivi od stare slave i oslanja se na duala zeku :p Sala mala, uvijek kandidat za vrh, sto je pokazala i anketa koju je trawka postavio (iako je glasao sa svojih multica za sebe). Kao i uvijek, dobar farm, ocekivano u top10.
6 Otac Na Igricu DT 2.677 1 2677 - Ako uspije napraviti dobar cluster kao na hr30, bice tesko proci. Jedan od rijetkih koji nije posustao tamo. Ovdje, kao i max, prednost dao rudama u odnosu na farm. Vidjet cemo sta ce dalje biti, takodjer se ocekuje da ostane tu.
7 Shalom DT 2.163 1 2163 - Sta reci, na hr30 su Šefik i Šabo pokazali dosta toga, vidjet cemo mogu li to ponoviti ovdje. Farm za sada odlican, vjerovatno i vojska, igraju svoju poznatu igru, i ocekuje se i od njih dosta, posebno kada se ostatak firme vrati s godisnjeg :)
8 Ludi petak UDBA 2.038 1 2038 - O ovom accu se previse pricalo, a malo pokazalo na hr30. Mnogi ce reci neaktivnost, izostanak glavnih igraca, sta vec. Sada imaju priliku da pokazu da li je to slucajnost ili realnost. Farm proporcionalan poziciji, vidjet cemo dalje sta ce biti.
9 Crazy Cousins UDBA 1.805 1 1805 - Dobri igraci, farm takodjer "u levelu", nadam se da ce ostati duze i aktivnije nego na hr30, ocekujem od njih dosta toga
10 LUKA5 DT 1.790 1 1790 - Neki ce reci, da nije bilo Marka, ne bi ni njih bilo na hr30, ali znamo svi koliko su momci ulozili truda u taj acc, i da su sve dobro i organizovano sredili. Ovdje takodjer lijepo krenuli (ne znam jel igra Lukas sam ili s Fahrom), mozda malo farm popraviti, i mogu daleko.

Nadam se da sam bio objektivan, i morao sam ostaviti komentar jer je top10 jako dobar na ovom svijetu, a ima tu jos puno igraca koji mogu uci na ovu listu u buducnosti.

Zivjeli
 

TheDoctor.

Well-Known Member
Reaction score
185
Dat cu i ja kasnije strucno misljenje u vezi top 10.....
A zasad bi samo htio se nasmijati igracima koji su na 8.poziciji na ovoj stavljenoj ovdje listi(da se ne bi promijenilo sta ingame pa se nasmijao nekom drugom :D)....smijeh....:D
 

Special One

Member
Reaction score
41
Poredak Ime Pleme Bodovi Sela Bodova po selu
1 Maximus Meridius Decimus UDBA 5.965 2 2983 Dobar start svakako za pohvalu.Međutim kada se pogleda farmanje 0 bodova.Svi koji igraju ovu igru duže znaju da dobar farmer vrijedi kao 5 ovakvih računa.U nastavku očekujem više što se tiče farmanja.
2 luka-99 UDBA 4.038 2 2019 Dobar start,dobar i farm.Nemam iskustva sa ovim igračima na računu ali za sad su odlični.
3 ERROR PDP 3.842 1 3842 Puno pb-a troši farmanje -1.Inače dobar igrač ali još spava.
4 Otac Na Igricu DT 3.150 1 3150 Ovaj igrač ne farma nikako vidi se iz priloženog.Premiuma se ima kao i uvijek,prije svega dobar prijatelj i dobar igrač.
5 opet ja PDP 3.105 1 3105 Kao i uvijek odličan start i najbolji farm.Ekipa je odlična na računu samo da ne napusti Toni prije vremena i bit će to super.Sve čestitke.
6 TrollarN DT 3.053 1 3053 Poznavajući nooba sa ovog računa mogu reći da je razočarao do sad.Farmanje mu jeste solidno ali za njegove kvalitete ovo je 0.On je moj favorit za broj 1 na kraju koeficijent 1,01.
7 Ludi petak UDBA 2.779 1 2779 Farmanje solidno(mogu oni to i bolje).Što se tiče igre tu se nema šta za reći VELIKI igrači i u odbrani i u napadu.
8 Shalom DT 2.584 1 2584 Jedan od boljih računa sigurno trenutno na hr31,farmanje odlično očekujem top3 uskoro.
9 Crazy Cousins UDBA 2.307 1 2307 Dva odlična igrača na računu kao i uvijek prijatan start farm katastrofa,jer sam igrao sa njima i znam kako mogu igrati.
10 gamma PDP 2.299 1 2299 Za ove momke nema se šta reći,svi ih znaju igrao sam protiv njih,igrao sam sa njima odlični su.Očekujem top3 kroz par dana.Za sada dobar farm ali manjak vremena sigurno jer oni mogu puno bolje.

Toliko od mene bez uvrede ako sam nekog uvijedio,mišljenja su iskrena.

Lijepi pozdrav i puno sreće svima.
 

BushwackeR

Active Member
Reaction score
88
Poredak Ime Pleme Bodovi Sela Bodova po selu

8 Shalom DT 2.584 1 2584 Jedan od boljih računa sigurno trenutno na hr31,farmanje odlično očekujem top3 uskoro.


Toliko od mene bez uvrede ako sam nekog uvijedio,mišljenja su iskrena.

Lijepi pozdrav i puno sreće svima.

Hvala na finim rijecima al malo smo smoreni, treci server za redom pa nam je dojadilo malo sve, plus obaveze u rl a i moram da naglasim ove postavke su nikad gore i gluplje tako da ne znam kako ce firma shalom da gura dalje..
 

Dr. Mladen Stojanovic

Active Member
Reaction score
7
Hvala na finim rijecima al malo smo smoreni, treci server za redom pa nam je dojadilo malo sve, plus obaveze u rl a i moram da naglasim ove postavke su nikad gore i gluplje tako da ne znam kako ce firma shalom da gura dalje..
Slazem se, ne mogu da vjerujem sta se desava, istekla pocetnicka nisam mogao farmat one pune po 26 bodova.
Skrsim vojske ocistim nekoliko igraca po 200 bodova, cisto da imam kakvo takvo takvo farmanje, sad ustanem da posaljem farm-ni njih ne mogu. Jedino sto moze bez brige su defani barbari :D
 

ja sam bio pro

Well-Known Member
Reaction score
171
Drugačiji koncept cu da postavim.... skill je isključivo na vještine.. inteligencija koliko je ko psihički jak i stabilan, pri tom mislim na savladati neprijatelja prije svega mozgom.. i tu uključujem i tipa ko ima hladnu glavu a ko ne. Ovo je samo moje lično mišljenje, ako vam se ne sviđa ostavite vi svoje.. objektivno pisano bez namjere da sa nekim budem bolji, ili gori. Samo moje mišljenje i moj koncept brojeva i to je sve.




1 Maximus Meridius Decimus

Stipe - Je osoba koju prije svega poštujem, godinama se znamo.. sjećam se faktički kada je prvi put počinjao da igra došao je u moje pleme jer je i on '' nafuran '' na stare moćne sile poput Rima, Sparte i slično tu smo pronašli zajednički jezik i tada je i počeo sa mnom da igra kao običan član.. dečko sa velikim klikerom za ovu igru, izrastao u experta to je sigurno evo i ovdje na mapi pored mene nije igrač kojeg bi zeljeli vidjeti u svojoj blizini.. ali lijepo je vidjeti jednog od najjačih igrača trenutno sada i prije kada nije znao ništa.. uvijek ga poštujem i veoma smo dobri prijatelji prije svega , a ovdje neka bolji dobije :) . (Zao mi je što sam ja taj bolji. hehe )

Skill
10/10
Inteligencija 9/10



Zehrudin - Momak sa kojim nisam faktički bio dobar, prepucavali smo se više puta.. na hr24 sam se susreo prvi put s njim.. hr28 odigrali zajedno, malo labilna ličnost u ratu tipa ili ce uzeti sve ili neće ništa.. U RL smo se upoznali, došao je iz Sarajeva u Lukavac zajedno smo sjedili za 1. Maj , isto stvarno dobar prijatelj na hr30 je dao koliko je mogao jer je radio kao i Stipe.. odličan igrač, tipa kao Stipe što se tiče skilla, dosta brzoplet hahah. Drag mi je momak, profesionalac je ovdje vec brzo je naučio dosta i ako relativno ne igra dugo kao pojedini koje je faktički '' prepišao '' :) . Samoprozvani babuka.. eh..

Skill : 10/10
Inteligencija : 7/10


2 ERROR

Ako se ne varam UJKAN? Znam ga dugo, prvi kontakt na hr22.. i to kada je pravio akciju na Davida i njegovu ekipu.. mogu reći da nešto smiješnije nisam tada vidio.. ja sam bio vođa ali pošto sam čuo glasine da je kvalitet i da dugo igra dogovoreno je da on pravi akciju i napravio je.. tada je Đura malo pisao po forumu '' Zid je opet 20 '' , akcija je ravna nuli.. valjda se preračunao.. po mom mišljenju dosta pogan igrač iz više razloga.. ima ubilježeni par izdaja. Za njegove godine nije prigodno lagati po pp kao što je on meni na hr28.. kao igrač ne znam nisam nikada vidio nešto posebno od njega.. hr24 ratovanje protiv njega sjećam se kada sam lično uletio u dubinu.. i on krenuo da prenoblaje pa je ubacio OFF, zatim plemića, i to je bio razmak nekih (offa i plemića jednog) mozda nekih 80-90 ms ako se ne varam, pa počeo da stavlja opis tj: ime sela '' hajde sad sjeci '' , ja ono gledam jesi ozbiljan.. naravno tatko presječe pa on izbriše ime sela.. nikada nista posebno nisam vidio od njega, niti jedno čudo niti neki kvalitet naravno ovo je samo moje mišljenje kao i svako što ima pravo da iznese mišljenje. :)

Skill : 6/10
Inteligencija : 5/10


3 luka-99

Bilo bi glupo da pišem nešto i da izmišljam toplu vodu, ne znam puno o njemu.. ovo što sada prikazuje je solidno.. vidjet ćemo u nastavku ne mogu ništa nikakve broje dati za njega moram da ga još upoznam.. ono grubo mogu reći što sam vidio na hr30 i ovdje, amater nije, solidan nije, dobar jeste, profesionalac i expert daleko, neka pokaže bolje ovo nije zvanično moje mišljenje jer ne znam previše o njemu


5 gamma

Damir - Jedan od dražih meni igračha :). Smirena glava uvijek.. nedostatak vremena kao prije da pokaže šta on zapravo može.. izuzetno jak igrač to je sigurno pratim ga već dugo i mnogo dobra osoba i dobar čovjek :) Nadam se da ce ona kafa u Tuzli da se desi. Vjerovatno RL obaveze zadnjih servera tu je Stefan da ga dopuni , o njemu ne znam baš puno. Sve u svemu klasa od igrača bio i ostao.

Skill: 10/10
Inteligencija: 9.5/10



6 Ludi petak

Vedad - Uprkos svemu dobar igrač to je sigurno neću poreći.. dugo igra pa nije ni iznenađenje. Mogao bih knjigu o njemu napisati znamo se još sa ba servera.. cilja visoko uvijek. Nije igrač koji zeli sa strane da posmatra i voli da se upliće gdje mu nije mjesto čak.

Skill : 10/10
Inteligencija 9.5/10

Pjana - Uz Benjamina, drugi igrač sa kojim se najduže znam preko plemena. Dobar igrač, temperamentna ličnost.. ovo je i okej kako je prje bilo.. dobar igrač stvarno voli izazove.. tipa je uvijek bio ako mu ponudite da igra dual na rachunu koji ima 1000+ napada, i na onaj drugi gdje nema ni jedan uzet ce ovaj sa napadima.. voli da se pokazuje a to i zna realno.

Skill : 10/10 + 5 Bonus na želju :D.
Inteligencija
: 8.5/10

7 Pelle986

Ne znam puno, viđao ga jesam.. ovdje vidim 3k bodova, a početnička još.. da je dobar jeste.. na koju ce stranu otići to ćemo vidimo.. nadam se da neće čekati prednost nekog plemena ( trenutno UDBA blaga prednost ) pa onda odlučiti.. ali ima zajebanu poziciju, iz razloga što je drugi otac Spidi na tom kontinentu tako da neka se promisli.


8 TrollarN

Spidi hahah, dugo smo vec vremena uvijek bili dobri.. mnogo puta popusti, brutalno iskren i nevjerovatan dobar.. glupo mi je za njega stavljati neke brojeve.. jedan od rijetkih igrača na ovom serveru za kojeg ne mogu reći '' bolji sam od tebe '' (ali nisi ni ti od mene .I. ) . Dobar prijatelj, expert od igračha.

9 opet ja

Toni , dobar je igrač stvarno.. ali ga očigledno mrzi.. vjerovatno najbolji igrač na hr serverima do 5 sela :). Nadam se da će ovdje pokušati izdržati duže.. :) Prvi susret hr17, rat nas dva.. komšije na mapi..

Skill 9/10
Inteligencija 8/10

10 Shalom - Dosta im zamjerim , puno. Igor čovjek koji mi je nekada bio idol, više nije ni blizu toga. Dosta stvari bih rekao pogotovo oko hr30 same igre na početku i glume. Kasnije naravno pokazao klasu kakvu i treba da pokaze da je nema ne bi mi nekada bio idol, teško je to biti. ;) . Vrhunski igrač, ali mi je dosta pao u očima kao i ja njemu. Smatram da je dosta labilna ličnost, čak i previše pogotovo nakon mojih rasprava sa njim na vanjskom forumu.. ali u drugu ruku mogu ga razumiti jer mnogi ne mogu da mi se ne obrate, ako ništa barem da budu zanimljivi drugima. Ekspert od igrača, kao čovjek mi pao u očima dovoljno je ovo..
 
Last edited:

BushwackeR

Active Member
Reaction score
88
Igor igra sa dualima, od ba3 nikad sam..Da bi jedan nalog bio dobar ili medju najboljima dosta toga treba da se uklopi a najvise sloga/harmonija izmedju ljudi koji su zajedno na nalogu.. Kao i na 29,30 gdje sam igrao sa Djurom sa kojim igram duala 10 godina, pa Elmo, Osman I indira svi zajedno sa mnom ili ja sa njima, tako i 31 igram sa Indirom.. Nju svi znate i kakav je kvalitet igraca, tako kad se spominje Shalom ubuduce zamolio bi da se ona ne izostavlja jer ima isti doprinos kao ja ako ne i veci..

ostalo necu da komentarisem jer mi je :)
 

ja sam bio pro

Well-Known Member
Reaction score
171
ma sve je to klasa, svi ti igraci sa firme shalom :D
a ko se koliko zalaze to vi najbolje znate koji igrate na tome.. al svakako je za spomenut a ne pojedinca samo :p

Sagni se Igoru još, hajde :D Kao što gore piše moje mišljenje, komentrišem ljude koje znam koliko-toliko. Indiru ne znam, i neću da bilo šta kažem. Čitajte :)
 
Top