#1 Crnci 24.960 Ja za svoje pleme mogu reci da imamo jako fine i dobre ljude koji su uvek tu da saslusaju da pomognu i da razumeju. Vodje su veoma dobri ljudi koje postujem. Tako da ja ne zelim nista vise komentarisati u vezi plemena gdje se nalazim to prepustam vama
.
#2 GeN- 20.231 - za ovu ekipu nadam se da ce imati uspeha. Veoma zanimljiva "postava igraca" i zeleo bih izdvojiti i pohvaliti par igraca u koje verujem da sacinjavaju veoma znacajan temelj u tom plemenu. Kao odani i veoma dobri timski igraci ; Lord -CFC- , menleja i divlju macku koji je veoma dobar i izvrstan igrac kao i ostala dvojica. Verujem da ce ovo pleme imati neki uspeh , ali opet imaju mladog i vrv ne toliko iskusnog vodju tj. osnivaca tog plemena. Ali videce se kako ce se on pokazati u narednom perijodu koji predstoji.
#3 Why? 19.464 - isto veoma zanimljiva ekipa ljudi, imaju vise nego par iskusnih i starih igraca. Posebno od svih njih bih izdvojio ogi bogija ako je to on sa ba servera. Ako jeste naravno taj ce pokazati sta je znacenje old skull igre " hard do koske " Ubedjen sam da ce postici veoma dobre rezultate i da ce pokazati da ovo nije samo igra od pb trznice, vec iskustvo , znanje i taktika koji su pojedini od njih doneli sa ba servera. Ako je tri metra vodja
hah ne secam se da sam ga pre video da vodi.. Ali za coveka mogu reci da ima iskustva , pre svega znanja sa polja , i vjerovatno vec zna vecinu ako ne i sve o vodjenju i upravljanju plemena.
#4 Negro 19.240
#5 *A* 18.031 - Ovde vidim par ljudi koji znaju da igraju, za ostale ne znam.. Verovatno su ekipa koja se mozda random skupila. Ne zelim da lazem ali neka ostane pod "?" Vodju isto tako ne znam. Mozda je promenio ime ili slicno ali cola mi nije u mojoj memoriji tako da cu isto tako reci neka ostane pod "?" jer ne zelim vredjati nicije sposobnosti niti kvalitete.
#6 Barbar 17.751 - Ekipa zeljna igre i zabave, njih mogu opisati kao jednu bandu koja zeli hoce i moze ali samo kad imaju veoma dobrog i jakog vodju. Sto bi se reklo "Josip". Ne vredjam ja doktora ali imao je svoje uspone kao i padove ali ko zna mozda se promenio i poboljsao gdje je nekada gresio. Ipak i on je ovde dugo sa nama i trebao bi da nam pokaze kako on igra i kako predvodi svoje pleme sa ponosom. Za ekipu barbara za ovaj svijet mogu reci da imaju izuzetno kvalitetne igrace i da se moze ocekivati veoma dobar uspeh. U svakom slucaju lagao bih i sebe i vas ako bih rekao suprotno jer vidite vi koga sve barbari kod sebe imaju! Ite kakve face od igraca koji prelivaju od iskustva kao i od znanja u igri u svim poljima.
#7 Bad 17.155
#8 -CMY- 17.107 - Ova ekipa da kazem ,sacinjena je od miska raznih igraca sa raznih svijetova gdje je svaki od njih napravio znacajan uspeh. Vodje su tu ajde da kazemo N/A negdje izmedju ali imaju iskustvo. Bice oni dobri borci i verujem da ce pokazati bas ono da su " Mala bara puna krokodila"
Zelim vam uspeha momci!
#9 Gen-2 16.780 - ne komentarisem akademije...
#10 PSIHA 16.721 - ohoho vidi se ko ima najvise pba na hr23
.. Ima dobrih igraca , vidim i nekih starijih i iskusnih. Imace oni lep uspeh , bice oni pravi spartanci , i bez podcenjivanja adaptirajte se ljudi , ovo je igra u kojoj je dozvoljeno koristiti pb i kupovati resurse, kratiti zgrade , ubrzati izgradnju i neke ostale radnje. Pa cak i mi svi to radimo ako nista bar prodajete resurse da bi uzeli malo pba i iskoristili ga za nesto. Tako da pb nema veze kako neko igra niti ga treba gledati kao pb bicarku jbg lik se snasao isao radio polomio kicmu radec dao malo oduska pa kupio sebi za igru koju voli. I vi to uradite nece vas niko dirati jbg tako je to sad budimo moderni
! hhaahahh inace puno poz i za ovu ekipu bice zanimljivo sa njima i vrv ce se udruziti sa nekim drugim ljudima ako ne neko ce se njima pridruziti.
#11 Barb@r 16.095 - ne komentarisem akademije...
#12 Why! 15.693 - ne komentarisem akademije...
#13 »WW« 14.431- hmmm
novi ljudi? Ili su novi nikovi? Na zalost ja ne znam ko ste ... Ne bih komentarisao vodje jer i njih ne znam ali eto. Sa srecom
!
#14 *A@* - 13.373 ne komentarisem akademije...
#15 -BRO- 12.494 - Bez uvrede ljudi al ja ove nikove vidim prvi put cak sta vise gledam jel ovo benjo medju njima ili ja sanjam
oprostite vi meni ali ja stvarno ne umem da vas procenim drugacije nego "Neki novi ljudi , nas podmladak "
#16 DKL 12.284 - pa i ne znam bas da ce oni biti uspesni... Da se ne lazemo.. Ne mogu bas svi biti jaki i uspesni na zalost tako je sad.
Ali opet zelim vam srecu i uspeh u igri. Puno pozdrava.
#17 SOAD 10.600 "?"
#18 -DS- 10.274 "?"
#19 TLA 9.904 "?"
#20 -DČ- 8.654 "?"
Bez uvrede za ova 4 plemena niste mi poznati niti bih vas zeleo komentarisati u nekom losem smislu. Ne naprotiv ja zelim da vas podrzim i bas vama pozelim puno srece uspeha i zabave u igri! Bicu tu kao mentor ako nekom od vas zatrebam . Ne grizem ne ujedan fin sam covek i mogu vam eto dati i podeliti par saveta oko igre i tako to.
Slobodno mi se obratite u igri tu sam za vas kao sasvim obican covek od krvi i mesa . hehehe