Stari nalog mi ne prihvata šifru, mislio sam da se neću ni vraćati ovdje više, ali neke stvari se moraju razjasniti..
Akcija NW ukratko:
3 dana napadanja, svakodnevno fejkanje, 2 sela uzeta - jedno PDP vratio, znači jedno selo u plusu, uhvatili par offova, više offova zakucali..
znači sve u svemu: PDP 5-1 NW
PDP sela:81
NW sela:140
ko nije blesav može da vidi kakva smo institucija u odnosu na NW..
naravno, da ne zaboravim, imao sam pristup accu u OTP, pa znam da oni imaju nap sa NW i da oni svakodnevno šalju deff istima, isto je i sa SG, sigurno..
dakle, pleme koje ima duplo više sela, 3 plemena koja ih deffaju (SG, OTP i NW2) i dalje je smoglo hrabrosti i obraza da nakon ovakvih sramnih pokušaja akcija kažu ovdje pred svima da su uspjeli u nečemu i da su oni ti koji drže inicijativu..
ako je ovo sve što možete, onda neka tako bude do kraja servera, nama odgovara
a što se tiče pristrasnosti ovih ljudi, hvala Bogu pa su ljudi pristrasni nama kojih je manje tri puta, igraju fer i ubijaju brašno u vama, a ne vama koji javno na svom profilu objavite da ste odjednom kupili po 300k resursa sa 7000pb i samim tim ubijate u pojam sve one koji ovo igraju na stari dobri način i koji igraju ovo na način na koji se igra..
A nikname i ekipa, poruka za vas: Tek ćemo vas karati!