robert deniro
Well-Known Member
- Reaction score
- 152
moSa Vukovije nam gode
najpametniji do sad :*
moSa Vukovije nam gode
Kad pročitam ovakva mišljenja, žao mi što ne igram ovaj svijet i da budem u ovom topu gore, baš bi me zanimalo šta bi za mene imao reći..
Inače, odlično si ovo odradio, ponosim se tobom buraz :* hahahaha
:love:
mislim da je neko banovan![]()
jel to onaj sto uvijek bude banovan xd
Nije moglo gore biti namjesteno.
Razlog za ban: pushing
i posle navodno moje racuen navedu koji su skoro dosli na svijet,nema 5 dana,i to jos da stvar bude gora ja sam cijelo vrijeme u Minion plemenu moze se provjeriti niti jednom nisam izasao.
Druga stvar,lijepo im kazem da provjere jesam li i put napao ijedan racun da su naveli,ako i jedan napad na te racune bude poslan sa mog racuna onda u redu,ali nisam naravno,svi su izvjestaji farmanja tu,javno Wicked neka ih sada objavi ako treba sve,i broj ofarmanih barbara,i igraci koji su farmani.
Ignoriraju mi se poruke koje saljem podrsci,kaze se samo da je pronadjena veza izmedju mog racuna i ostalih preko racunara,a razlog kao pushing,nigdje veze.
Sramotno i zalosno.
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH![]()
Samo ne znam kako svaki server se tebi desava, al bas tebi, svaki server ;D
Kakav bas svaki server?
Samo an 23ici sam dobio ban zbog sitanja 3+racuna o cemu pricas
Nije da ga branim i ako se ne raspravlja o banovima na forumu
Ja sam poznat po tim banovima, i vjerovatno sam jedan koji je najvise popio banova, bilo je zasluzenih
bilo je i zasluzenih ali recimo da prevelikom kaznom uzet cu primjet gdje je bilo pleme Loyal..
ja koji igram godinama i koji znam puno toga nisam taj server znao da ne smije se sittati vise od dva racuna unutar mjesec danaa sta je sa prethodni svijetova gdje je vođa kupio sitteve i gledao rachune? znaci pravilo samo upisano i nikog nisu obavijestili.
i rekao sam da nisam znao, ali dobio sam kaznu trajni ban sa mogucnosti napadanja?
Dok je recimo na hr22 moj kolega istu stvar imao i dobio ban 7 dana mogucnost da se ne moze napadati , zbog cega eto?
Nije da branim Zmajčeta namjerno vama ali u jednu ruku ga branim jer znam kako se osjeća, i ako ga ne volim ni malo.. da nastavim , sto je jos gore valjda imamo i mi pravo glasa nadam se da se WiCked neces naljutiti i ja isto kada sam dobio ban cekao sam 48h da dobijem jedan odgovor, u medjuvremenu se covjek iznervira i jos opsuje..
znaci jeste bilo je banova, ali sam isto tako dobivao ban ( hr17 ) prvi sam bio na svijetu zasluzeno itekako, pustim nekog lika hoce osvetu na Crowse (duall da mi bude) po imenu franc, a kasnije je rekao kako su mu dali PB da mi to uradi i to sam naknadno slikao kasnije podrsci kroz mozda godinu dana, samo da im pokazem da nisu bili upravu jer mi je on priznao sve, i on udje opsuje mater preko poruka igracu ( r0ke ) a tu poruku mi je kasnije WiCked pokazao znaci napisao i poslao?
zar admini nisu mogli zakljuciti da to nije moj nivo koliko god ja blesav bio i radio svasta da ja koji sam prvi u svijetu opsujem nekom mater, zar nije moglo malo logike? zar se nisu ip mogle provjeriti i da je poruka izbrisana?
nadam se da za ovu poruku necu dobiti niakakv ukor, smatram da komentirajuci ovako javno neke stvari mozemo doprinijeti samo razvoju i da imamo tu neku slobodu.
Zmajče ja te podrzavam i apelujem da ti se skine ban, hocu da te vidim licno u igri, cak ako treba napisat cu i molbu ličnu a ti itekako trazi da ti se dokazi pokazu.
Pozdrav.