DeletedUser
Guest
postaje zanimljivo huhuuu....:kokice:
Da bi deffali nekog igraca on mora biti 7 dana clan vaseg plemena. Ako je bio 7 dana clan plemena,ako napusti pleme ili ode u drugo, opet je potreban ovaj period od 7 dana.
Te postavke smo mi ocekivali. Tako je nekako bilo i predstavljeno po tom nacelu. Sve je upucivalo da ce te postavke biti primjenjene i na hr serveru, jer ako se nevaram na ba serveru je takva postavka bila.. Trazilo se da je max sitanje dva racuna, a ne neograniceno. Međutim ne tako zestoko koliko se trazila postavka koja ce onemogucit izvlacenje defom. Za ovo prvo koje je vama prakticki uz veliki vas trud prelazenja i sakupljanja deff i organiziranja svega toga, donjelo puno vise od toga da vas netko nije restartao. Donjelo je Royalu prvo da frontu drzi sa drugim plemenom, dok se razvija u pozadini, a vrlo brzo i puno vazniju stvar, a to je psiholosku prednost. Redala su se zabijanja po vama, moral u RB-u je opadao, sa vase strane rastao, sve manje snage je ostalo u RB-u, a za to vrijeme royal je sagradio stabilno i superiornije pleme.
Kozmeticki detalj sa špijunom je sad nebitan, jednako kao sto je nebitno sto ste vi clan plemena 133 dana, a ja 228 dana. Danas je to nebitno, onda je bilo jako bitno. Iznenadio bi se, da na pocetku Wanted pojma nije imao, koliko smo uvjereni bili da je ta postavka jednaka postavki na navedenom serveru. Kroz par mjeseci Royal je skocio na 400 i nesto promjena plemena, a Wanted tada nije presao 50. Doduse i neznam od koga bi izvukli deff u to vrijeme sobzirom da nismo imali akademiju, niti pomocno pleme.
Ukratko uspjesno ste iskoristili totalu nelogicnost postavke, od njenog nedorecenog naziva pa do same njene funkcije. Cemu zabrana vanplemenskog defanja, kada igrac doslovno ulaskom i izlaskom sakupi deff od tri plemena? Jednako nedostacima u zakonima, prikladan termin je rupa.
Inace cestitam na trenutno prvom mjestu, za tebe snow pretpostavljam da si radilica na acc. ivo:
izgleda da je tu kamen spoticanja i da tu dolazi do razilaženja u tumačenju opcije-za mene je ta opcija zamišljena kao klasična prednost za igrača koji se brani,za vas bi ona trebala predstavljat prednost za napadača,poanta je da ne možeš uzet grad neprijatelju i da ti odma sjedne deff,tek kad uzmeš grad onda možeš poslat deff-znatno olakšano prenoblavanje-pogotovo na veće udaljenostiCemu zabrana vanplemenskog defanja, kada igrac doslovno ulaskom i izlaskom sakupi deff od tri plemena?
izgleda da je tu kamen spoticanja i da tu dolazi do razilaženja u tumačenju opcije-za mene je ta opcija zamišljena kao klasična prednost za igrača koji se brani,za vas bi ona trebala predstavljat prednost za napadača,poanta je da ne možeš uzet grad neprijatelju i da ti odma sjedne deff,tek kad uzmeš grad onda možeš poslat deff-znatno olakšano prenoblavanje-pogotovo na veće udaljenosti
Svaka cast nejiu na kvalitetnom postu. Dugo nisam procitao na forumu nesto zanimljivo. ... ja se neslažem u mnogocemu, a opet u nekim stvarima djelimo isto misljenje. ... Tako da cu komentirat samo royalovce. Kod mene je uvijek stvar crna ili bijela, nikad nije siva. ...
Three Wise Men
... Rubo je jedan od igraca kojeg ja nevolim i to se nikad nece promjenit
Robilad
Za njega sam uvijek prije nekako imao razumjevanja. ... I za 50 svijetova taj nick ce u ocima wanteda ostati kao epizoda koja se nama rijetko događa i sigurno vise nece ponoviti.. ...
13. krieger
... Negajim nista pozitvno u tom igracu sobzirom na karakter ...
Slippery Nipple
Neji je vjerovatno jedan od najboljih igraca na ovim svijetovima. ... Jedna negativna stvar ce se uvijek vezati za njega, ali to zapravo kad ovako sagledam neke druge je skoro pa zanemariva.
Ove druge u poretku sto su iz RB-a presli u Royal, necu komentirati, jer tu se nema sto komentirati. ...
edit: da dodam, kao tim royal je strasno dobra masina, koja ima svoju glavu i rep, reagira jako dobro i zapravo je realno ovakav kakav je sigurno jedno od najbolje organiziranih plemena ikad,a wanted je nesto posebno, barem nama sto je razumljivo :love:
da je proradilo kako treba , znaci nema defa ako nisi 7 dana clan plemena , da ne mozes slati niti primati , mnogo bi bolje bilo , jer mnogi od vas nebi ni igrali , ako nemate 4 akademije nema ni igre ...hahahaha
a to bi mnogo zanimljivij svjet , manje izlazaka iz plemena , pametnije i planski osvajanje , opcija da ti ne treba saveznik ili jedan max ... ali puste zelje , mozda nekad bude , ali znam da vas nece biti tu
kako ti možeš znat kako treba-pa valjda onako kako innogames napravida je proradilo kako treba
Ljudi malo koga od vas poznajem osim ovi moji Royalovaca za koje bi ruku u vatru gurnuo bez razmišljanja.
Ja nisam nekakav igračina Diša ovo tebi odgovaram ali sam igrač koji igra za pleme a ne za dišu ili neyi-a nebitno a neigram ni za sebe jednostavno dobro druzenje.
Da pišem po forumu isto tako nevolim ali kad je upitanju bio RB-e to sam morao stari dugovi iz daleke prošlosti meni je jako zao što nemogu da pokazem svoje sposobnosti kao igrač jer sam daleko od fronta cjelo vrjeme tamam se priblizim crveni se sami restartuju meni to kaze samo jedno "Bjezmo evo Campe došao nam blizu". Čak se netrudim ni vozič da pošaljem jedino što mogu da uradim jeste da pošaljem deff gdje god treba a toga imam tonama od svi sela koje posjedujem 12 ih je off ostalo deff pa de ti meni moj dragi brko reci sad sam koliko ja vrjedim u Royalu ako ne više od ostali onda sam vrlo blizu njih.
A obečajem tebi i tim tvojim nabrijanim glavicama da ču doči i ja do vas pa če mo onda pričati ko je kakav.
Jel može tako.
Za mog voljenog namazanka DR.MR Dišu.
Krigi je najbolji lijepo ga sanjajte.
campo tebe ni na karti ne mozemo naci , jesi siguran da igras ovaj svjet
izgleda da je tu kamen spoticanja i da tu dolazi do razilaženja u tumačenju opcije-za mene je ta opcija zamišljena kao klasična prednost za igrača koji se brani,za vas bi ona trebala predstavljat prednost za napadača,poanta je da ne možeš uzet grad neprijatelju i da ti odma sjedne deff,tek kad uzmeš grad onda možeš poslat deff-znatno olakšano prenoblavanje-pogotovo na veće udaljenosti
dosadilo mi pisat romane tako da je to to od mene do ko zna kad xD