Događaj Zvijer Crne planine se vraća!

WiCkED

Administrator
Reaction score
36

Zvijer Crne Planine


Od kad pamte, stanovnici obližnjeg sela Caerbannog žive u strahu od krvoločne zvijeri koja živi na vrhu Crne planine, u čijoj sjeni selo oduvijek leži.

Kroz mnoga stoljeća zvijer je pustošila selo, ubijajući stoku i uništavala polja. No također je osigurala mir selu od drugih osvajača. Svježe vode koje dolaze niz planinu očuvale su plodnost zemlje i osigurale da je uvijek bilo dovoljno hrane za seljane kroz zime. Također, tu su i kristali koji se mogu pronaći u planinskim pećinama. Skupljaju ih oni koji se usude popeti na planinu; mnogi od njih se nikad ne vrate. Iako nisu najvrijednija stvar na svijetu, kristali su dovoljno vrijedni da donesu nešto napretka selu.

No s dolaskom rata, život je postao teži. Sad selo nije moralo raditi samo za svoje preživljavanje, već i za podržavanje ratnih napora. Kako je zaliha kristala nestala, domaće životinje su postale mršavije i polja su počela biti sve više pustošena od strane zvijeri. Samim time i zvijer je postala prijetnja preživljavanju sela, te su seoske starješine odlučile da se to više ne može tolerirati.

Sa svim svojim preostalim zalihama kao nagradom, seoski starješine su odlučili pozvati najhrabrijeg junaka.

Onog koji će se popeti na planinu i ubiti zvijer.

Događaj

Dragi igrači, dobro nam ponovno došli u naš događaj nazvan "Zvijer Crne planine". U ovom događaju ćete preuzeti kontrolu nad hrabrim junakom i voditi ga na putu do vrha Crne planine i ubiti zvijer. Događaj započinje 13.01. i traje 4 dana.

Početak: 13.01.2022 14:00
Završetak: 17.01.2021 14:00


Molimo primjetite kako smo napravili par izmjena u događaju od prošli puta. Najbitnije je to da oprema koju sad skupite daje više kristala i više ne smanjuje izdržljivost u okršajima. Dobiti ćete dodatne kristale kada pronađete dijelove opreme. Također smo uveli i poredak koji će vam dati dodatne nagrade svaki dan.

Junačko putovanje

Junak započinje na dnu planine i može odlučiti kojim putem želi do vrha. Svaka ikona predstavlja izazov koji heroj treba svladati. Svaki izazov traži određenu količinu izdržljivosti kako bi se mogao svladati i napredovati. Jedom kad vaš junak svlada izazov može nastaviti svoj put odabirom neke od susjednih ikina. Svaki izazov će nagraditi junaka s kristalima koje pronađe putem.
Kristali se mogu potrošiti u trgovini događaja za snažne nagrade. Heroj također može pronaći nove dijelove opreme koji će mu omogućiti bolje pronalazak boljih nagrada. Ukoliko se junak popne i ubije zvijer dobiti će kristale za nagradu i planina će se resetirati. Heroj će biti u mogućnosti krenuti iz početka s novim i težim okršajima, no zadržati će opremu koju je do tad već skupio.

Mudar junak mora odlučiti da li želi napredovati direktno prema vrhu da dobije bolje nagrade čim prije, ili će potrošiti više vremena u potrazi za boljom opremom prije nego što započne novi set okršaja.Vrijedna oprema

Oprema manje sretnih junaka može se pronaći na planini. Na svakoj planini može se pronaći sve komade opreme (odnosi se na opremu, ne na rijetkosti!). Postoji šest komada opreme: mač, kaciga, oklop, rukavice, pojas i čizme. Svaki od njih može se pronaći u četiri razine rijetkosti, što je predstavljeno i bojama - zelenom, plavom, crvenom i ljubičastom (ljubičasta je najveće rijetkosti). Komadi opreme veće rijetkosti mogu se pronaći samo ako heroj već posjeduje opremu prethodne razine.

Nošenje opreme veće rijetkosti će donositi više kristala za vašeg junaka, no pronalaženje svih komada opreme će također uzeti više vremena. Broj ispod liste opreme će pokazati bonus koji će heroj dobiti u svojem idućem okršaju. Iako heroj može biti suočen s više okršaja istovremeno, bonus će biti primjenjen samo kada se okršaj dovrši.Sjajni kristali

Kristali koje heroj pronađe za vrijeme svoje pustolovine mogu biti zamijenjeni u trgovini događaja za snažne predmete koji mogu pomoći u ratnim naporima. Predmeti zamijenjeni za kristale za vrijeme događaja će ostati u vašem inventaru kad događaj završi.
Jednom kad događaj završi, imati ćete 24h da pristupite trgovini događaja i iskoristite svoje preostale kristale. Nakon tog vremena, ekran događaja će biti nedostupan, kristali će se ukloniti i trgovina će se zatvoriti. Molimo primjetite da ako se prebacite na ležerni svijet vaši kristali i napredak događaja se neće prebaciti na njega.


Sretno i svladajte tu zvijer!

Sa svojim dojmovima vezanim uz naš novi događaj javite se u ovoj temi.

Vaš Plemena tim
 
Top