Nadogradnja na verziju 8.229

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Nadogradnja na verziju 8.229


Pozdrav svima,

naša najnovija nadogradnja igre objavljena je danas, a s njom ćemo ponovno dodati izmjene tražene od naše igraće zajednice!


Promjene u vanjskoj podršci



Ako je vanjska podrška onemogućena, trenutno ne možete slati potporu selima koja ćete osvajati. Igrači mogu poslati potporu tek nakon što se polaže pravo na selo, pa to obično dovodi do rata za iscrpljivanje, pri čemu pobijedi jedan igrač koji može poslati više napada s plemićima ili im se suprotsaviti. Zajednica je pitala je li moguće poslati potporu s tim napadom plemića, tako da se u jednom "vlaku" može osvojtii selo i odmah ga podržati, kako bi se dodala veća strategija borbama.

Promijeniti ćemo sljedeće:

- Igrači smij- u slati vanjsku potporu selima, uz upozorenje u kojem se navodi da će se trupe automatski vratiti ako se pošalju u selo koje nije od igrača / plemena.
- Trupe poslane u sela koja nisu u vlasništvu igrača / plemena vratit će se po dolasku odmah automatski
- Ako je igrač u stanjuosvojit selo plemićem, može ga odmah podržati. Ako ne uspiju u osvajanju sela, i dalje ne može slati podršku tom selu.
- Ova nova opcija vanjske podrške može se aktivirati za svaki svijet. Ako se ne aktivira, vanjska pravila podrške nepromijenjena su za taj svijet.

Povratne infomacije


Kao i uvijek, s komentarima na navedene promjene javite nam se u ovoj raspravi ili putem podrške.

Plemena tim
 
Top