Nadogradnja na verziju 8.236

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Nadogradnja na verziju 8.236


Pozdrav svima,

naša nova nadogranja je objavljena danas, 23.02.2021 te s njom radimo niz promjena koje su uglavnom tražene od strane naših igrača.

Bilješke sela


U ovom osvježenju igre predstavit ćemo nove načine organiziranja i čitanja vaših seoskih bilješki. Otkrili smo da se igrači moraju oslanjati na vanjske skripte kako bi svoje bilješke održali organiziranima i korisnima, pa smo uveli sljedeća poboljšanja kako bismo vam pomogli da svi držite bilješke u redu.

Primijetit ćete na stranici karte, ispod svjetske karte nalazi se nova poveznica pod nazivom "Vidi bilješke sela". Kada kliknete ovu vezu, bit ćete preusmjereni na novu stranicu bilješki sela koja prikazuje sva sela za koja trenutno imate bilješke.

_img1.png _img2.png

Na ovoj stranici sela se mogu poredati po abecedi prema imenu sela ili imenu igrača. Vidjet ćete i mali pregled bilješke, a klikom na strelicu bilješku možete u potpunosti proširiti kako biste je pročitali.
Odavde također možete izravno urediti bilješku sela i spremiti sve izvršene promjene. To bi trebalo olakšati uređivanje više bilješki.

_img3.png

Na vrhu stranice vidjet ćete da također možete prijeći na bilješke koje dijele igrači iz vašeg plemena, kao i bilješke vaših prijatelja. To će vam omogućiti da lako skačete između svih bilješki kojima imate pristup.
Napokon, možete pretraživati bilješke sela kao što biste pretraživali i u drugim dijelovima igre, prema imenu igrača ili selu


Korištenje više paketa sirovina


Još jedna promjena u ovom izdanju je mogućnost korištenja više paketa sirovina iz vašeg inventara odjednom.

_img4.png

Odmah iznad gumba 'Upotrijebi' vidjet ćete padajući izbornik koji vam omogućuje odabir koliko paketa želite koristiti. Odaberite s popisa, a zatim kliknite koristi.

_img5.png

Zaslon za potvrdu koji će se pojaviti sad će uključivati i količinu koju ćete upotrijebiti s ovom radnjom.
Nadamo se da će vam ova promjena učiniti upotrebu predmeta bržim i prikladnijim!


Povratne informacije


Ukoliko želite s nama podijeliti povratne informacije vezane uz izmjene, možete to napraviti u ovoj raspravi ili putem podrške.

Srdačan pozdrav,
Plemena tim