Napad horde se vraća!

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
horde_w1000px.jpg

Neprijatelj je pred tvojim pragom! Barbarske horde se skupljaju i marširaju protiv tvojeg kraljevstva.
Višestruko brojem nadmašuju tvoje jedinice te koristi mudrost i trikove kako bi razbio njihovu opsadu!

Napad horde!


Dragi igrači,

horda ponovno napada! Stižu 10.09.2020 te će biti pred vašim vratima dva tjedna. Iskoristite svoje elitne jedinice za protunapad i razbijte opsadu!

U bitku!


Tvoj zadatak je probiti se kroz opsadu napadajući pet strateških slabih točaka u neprijateljskoj vojsci. Kako bi se uspješno probio, moraš isprobati koja se jedinica može probiti kroz koju točku.
Za to trebaš odabrati određenu jedinicu za svaku točku i poslati je u bitku. Nakon svakog pokušaja dobiti ćeš pregled rezultata napada, kao pomoć za probijanje linija.

Ukoliko je jedinica bila ispravna to će biti prikazano bojom. Zeleno znači da je ispravna jedinica za tu točku. Žuta znači da je jedinica dobra za tu bitku, no nije korišena na ispravnom mjestu. Crvena znači da ova jedinica nije potrebna za tu bitku. Svaki napad koji pošaljete tražiti će plan napada. Vaši generali će napraviti jedan plan napada po satu, tako da možete poslati napade kad budete spremni.

horde_slots.jpg


Jednom kad su sve točke ispravne, pobijediti ćete bitku i možete napraviti novu. Za početak nove bitke ćete trebati dva plana napada. Kad je nova bitka započeta, slotovi su ponovno posloženi nasumično i i potrebna je nova selekcija jedinica za pobjedu.
Nagrade

Za vrijeme napada, moći ćete osvojiti "Guidone", koji se mogu potrošiti u trgovini događaja za vrijedne nagrade. Dobiti ćete 150 Guidona za svaki ispravnu jedinicu, znači ukupno 750 Guidona po bitci. Dodatni guidoni dodjeljuju se za pobjedu u bitci. Moguće je dobiti do 500 Guidona na taj način, no totalna količina ovisi o količini pokušaja koja vam je trebala za pbojedu u bitci. Čim više pokušaja, to je manja nagrada.

Trgovina događaja će ostati otvorena do 24h nakon što je događaj završio. Nakon toga događaj i svi preostali Guidoni će biti uklonjeni iz igre.


Nadamo se kako će vam se događaj svidjeti
Vaš Plemena Tim
 
Top