Nova mogućnost: Prikupljanje

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Dragi igrači,

sa startom našeg svijeta 32, 14.12.2017, uvodimo i novu mogućnost u igri: prikupljanje. Prikupljanje će vam omogućiti slanje svojih jedinica u blizinu svojih sela u potragu za sirovinama. Za razliku od klasičnog farmanja, kod prikupljanja vaše jedinice ne mogu umrijeti, budući da ni ne sudjeluju u borbi. No zbog toga će se i vratiti s manjom količinom sirovina.
Za vrijeme kad vaše jedinice lutaju oko sela, nije im moguće zapovijedati, što znači da ih ne možete pozvati natrag ili promijeniti njihove naredbe.Opcija prikupljanja će biti dostupna iz okupljališta. Otključavanje različitih opcija prikupljanja će vam omogućiti slanje do četiri prikupljačke grupe s različitim trajanjem, ovisno o odabranojk opciji i količini jedinica u grupi za prikupljanje.
Jednom kad pošaljete jedinice, u ekranu prikupljanja ćete moći vidjeti kad se jedinice vraćaju. Također možete vidjeti svoje grupe u prikupljanju u pregledu jedinica. Kad se jedinice vrate dobiti ćete izvještaj s detaljnim pregledom sirovina koje ste primili. Sirovine koje vaše jedinice prikupljaju će uvijek biti u podjednakim odnosima - nije moguće prikupljati samo pojedinu vrstu sirovina.

Pripremili smo i kratki video koji će vam objasniti nešto detaljnije tu novu mogućnost:


Nadamo se kako će vam se prikupljanje svidjeti. Javite nam se sa svojim komentarima u ovoj temi, te nam recite kako vam se sviđa ova nova mogućnost.

Plemena tim