Nova mogućnost: Prikupljanje

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Dragi igrači,

sa startom našeg svijeta 32, 14.12.2017, uvodimo i novu mogućnost u igri: prikupljanje. Prikupljanje će vam omogućiti slanje svojih jedinica u blizinu svojih sela u potragu za sirovinama. Za razliku od klasičnog farmanja, kod prikupljanja vaše jedinice ne mogu umrijeti, budući da ni ne sudjeluju u borbi. No zbog toga će se i vratiti s manjom količinom sirovina.
Za vrijeme kad vaše jedinice lutaju oko sela, nije im moguće zapovijedati, što znači da ih ne možete pozvati natrag ili promijeniti njihove naredbe.

scavenging_001.jpg


Opcija prikupljanja će biti dostupna iz okupljališta. Otključavanje različitih opcija prikupljanja će vam omogućiti slanje do četiri prikupljačke grupe s različitim trajanjem, ovisno o odabranojk opciji i količini jedinica u grupi za prikupljanje.
Jednom kad pošaljete jedinice, u ekranu prikupljanja ćete moći vidjeti kad se jedinice vraćaju. Također možete vidjeti svoje grupe u prikupljanju u pregledu jedinica. Kad se jedinice vrate dobiti ćete izvještaj s detaljnim pregledom sirovina koje ste primili. Sirovine koje vaše jedinice prikupljaju će uvijek biti u podjednakim odnosima - nije moguće prikupljati samo pojedinu vrstu sirovina.

Pripremili smo i kratki video koji će vam objasniti nešto detaljnije tu novu mogućnost:


Nadamo se kako će vam se prikupljanje svidjeti. Javite nam se sa svojim komentarima u ovoj temi, te nam recite kako vam se sviđa ova nova mogućnost.

Plemena tim
 
Top