Novi događaj: Branitelji unutarnjeg dvorca

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Branitelji unutarnjeg dvorca


Naš novi događaj "Branitelji unutarnjeg dvorca" je na putu! Lutajući razbojnici uvukli su se u vaše seoske podrume! Pošaljite svoje elitne stražare u dubine da zaustave razbojnike i osiguraju ukradenu robu!

"Branitelji unutarnjeg dvorca" zamišljen je kao događaj otkrivanja i borbe u tamnici. Vaši će stražari ući u seoske podrume, ogromnu tamnicu s nebrojenim sobama i podovima, istražujući je korak po korak otvaranjem po jednog polja. Dok se probijate što dalje, naići ćete na bandite i boriti se protiv njih za plijen. Pronaći ćete i višestruke pojačivače koji će vas ojačati te ukradenu robu koju možete potrošiti u trgovini događaja.

Tamnice su beskrajne, pa ih vjerojatno nećete moći u potpunosti završiti. "Branitelji unutrašnjeg tvorca" kao događaj izgrađen je oko toga, pa je namijenjen igranju više puta. Ako razbojnici ubiju vaše stražare, morat ćete započeti novu kampanju kroz tamnice - ovo je dio događaja! Zadržat ćete ukradenu robu koju ste oporavili i bit ćete jači za sljedeći pokušaj.

inner1.png


Kako igrati


Kada započinjete novu kampanju, vidjet ćete zaslon karte. Odavde ćete istodobno otvarati po jedan susjedni teren. Ispod svakog polja možete pronaći različite susrete: Neprijatelji, Pojačivači za jačanje vaše snage i zdravlja i izlaz iz svake razine. Ako otkrijete neprijatelja, možete se boriti protiv njega za ukradenu robu.

Ako upotrijebite izlaz, ući ćete na sljedeću razinu. Ali budite oprezni: Na svakoj razini neprijatelji će postajati sve moćniji, zato budite sigurni da usput pokupite pojačivače za zdravlje i napad prije nego krenete dalje.

Vaši su čuvari lošeg zdravlja i brinete se da se možda neće probiti tijekom sljedećeg susreta? Ne brinite: kampanju možete napustiti svaki put. Sačuvati ćete stražu, ali izgubit ćete svu oporavljenu ukradenu robu s ove razine. Ako ste izgubili sve svoje čuvare, dobit ćete nove svaki dan tijekom događaja - ili ako ne možete čekati možete kupiti nove za premium valutu.

Borba


Protiv razbojnika s kojima se susrećete možete se boriti jednostavnim klikom na njih nakon što ste ih otkrili. Tijekom svake runde, vi i vaš neprijatelj napadat ćete jednom. Uvijek ćete napadati prvi pri svakom napadu, pa ako imate loše zdravlje, ali vidite dobru priliku da sljedećim zamahom porazite neprijatelja, krenite! Nakon vašeg napada razbojnik će napasti. Svi koji sudjeluju napadat će slučajnim iznosom svog dometa napada, prikazanom pored ikone prekriženih mačeva. Vaši čuvari imaju šansu za izbjegavanje, naznačenu ikonom za izbjegavanje pokraj nje. To pokazuje postotak šanse da po vašem napadu vaši stražari mogu u potpunosti izbjeći jedan napad, ne primajući nikakvu štetu. Vaša šansa za izbjegavanje povećat će se svaki put kad napustite kampanju, pa će vas biti teže pobijediti svaki put kada ponovno pokrenete kampanju istraživanja tamnice.

Također možete izliječiti svoje čuvare do određenog iznosa za premium bodove, kao i pomoću gumba "Otkrivanje": Ovo će vam pokazati 2 nasumično odabrana neprijatelja i prikazati ih na karti.

Poredak


Ovaj će događaj imati dva poretka za dodatne nagrade, a vaša će se pozicija ažurirati svaki put kada završite razinu:

-Dnevni poredak: Očišćene karte - prikazuje najveći ukupni dnevni iznos gotovih, cjelovitih karata
-Dnevni poredak: Najviša razina - prikazuje najvišu, završenu razinu karte

Također možete dovršiti zadatke aktivnosti, napredujući određeni broj karata na putu kroz tamnice.

Nadamo se kako će vam se događaj svidjeti! Javite nam svoje dojmove u ovoj raspravi!
 
Top