Novi događaj: Razorni katapulti

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Osjećate li kako se tlo trese? Vidite li dim na horizontu? Čujete li bubnjeve? Mora ih biti tisuće! Ili su barem tako mislili... jer je gore, puno gore - za njih. Zato što ste sada zaduženi za moćni katapult i njihovo će selo uskoro biti u plamenu - vi ćete, Gospodaru, pustiti paklenu kišu s neba! Naši su špijuni pronašli šest ciljeva koje vrijedi uništiti, a to su komandna dvorana, vojarna, tržnica, farma, stara kovačnica i konjušnica. Uništavanje svih njih učinit će ih nesposobnima za uzvrat! Ali pazite - ne možemo vidjeti zgrade, jer je između nas i njih šuma!

image2021-10-29_9-49-20.png

Gospodaru, oni bacaju kamenje

Dragi igrači,

dobrodošli u naš novi događaj "Razorni katapulti.". U ovom događaju zaduženi ste za kontrolu nad moćnim katapultom te trebate unišiti protivničke zgrade. Događaj se odvija u idućem terminu:

Početak: 10/11/2021, 14:00
Završetak: 15/11/2021 , 14:00

Većina vas je vjerojatno igrala sličnu igru kao dijete! Potapanje brodova. Ova stoljetna igra sada vam je dostupna ovdje, u Plemenima! No čuli smo te i shvatili, da naša zajednica baš ne voli brodove. Ili bilo što što je povezano s vodom. Tako smo napravili kartu potpuno bez vode za igru!

Igra se odvija na karti 6x6. Na toj mreži će se pojaviti 6 različitih neprijateljskih zgrada, skrivenih od vašeg pogleda. Da biste pucali katapultom, jednostavno kliknite na kvadrat i pokušajte pronaći lokaciju zgrade. Cilj je uništiti ih sve! Položaj tih zgrada uvijek je nasumičan, ali uvijek imaju istu veličinu, oblik i rotaciju. Pogađanje zgrada s udarcem rezultirat će brojačem koji je prikazan ispod karte za povećanje zgrade, tako da ako pogodite zapovjednu dvoranu, vidjet ćete 1/4 na brojaču.

Osim toga, čim udarite u zgradu, to će biti naznačeno dimom koji se diže s karte na poziciji. Ako promašite zgradu, umjesto dima prikazati će se mali krater.
Svaki pogodak dodijeliti će vam 1000 valute događaja, koja se zove Vraćena dobra! Svaki dan dobivate 10 besplatnih pucnjeva! To je također maksimum koji možete imati u bilo kojem trenutku. Dovršavanje karte dodijelit će vam bonus valute događaja, stoga pažljivo pucajte i ne propustite taj zgodan dodatak.

Da biste prešli na sljedeću kartu, morate ili uništiti sve zgrade na karti ili promašiti svoje pokušaje 6 puta zaredom.

To su zgrade koje postoje u igri: Komandna dvorana, Vojarna, Tržnica, Farma, Kovačnica i Konjušnica.

12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.png
index.php


Komandna dvorana je napravljena od pločica 2x2.
Vojarna je 3 bloka u obliku slova L
Market je pločica 1x1.
Farma je pravokutnik 1x2.
Kovačnica je pravokutnik 3x1.
Konjušnica je pravokutnik 2x1.

Vraćena dobra

Vraćena dobra koja steknete tijekom događaja mogu se zamijeniti u trgovini događanja u zamjenu za moćne predmete koji će potaknuti vaše ratne napore. Artikli razmijenjeni za ovu valutu tijekom događaja ostat će u vašem inventaru kada događaj završi. Ako ste odlučili kupiti Premium bodove za događaj, povećanje cijene će se resetirati svaka 24 sata. Nakon što događaj završi, i dalje ćete imati 24 sata da pristupite trgovini događaja i iskoristite preostala dobra. Nakon tog vremena ekran događaja bit će nedostupan, dobra će biti uklonjena, a trgovina za događaje zatvorena. Imajte na umu da kada se prebacite na ležerni svijet, vaša roba i napredak događaja neće se prenijeti u taj svijet.

Krenite u akciju i uništite ta sela!

Plemena tim
 
Top