PLEME je svoju rijec uvijek odrzalo. Ovi pljuvaci mogu da nam pljunu pod prozor. :festa:
P.S. Zaboravio si reci izigran Ballantines.. :hahaha:
Sarkazam nikad nije bio dobar odgovor.
Kad nestane argumenata,onda se pribjegava sarkazmu.
odlično da si došao do tog zaključka, profesore, sa sarkazmom si prvi počeo ti
no ja sam nastavio u ironičnom tonu no kako se spomenuo veliki dvojac u mom postu odmah je to manjak argumenata
uvijek ste pričali kako BROJKE govore, e pa govore jako puno o vašem načinu igre kojeg bi rubo nazvao
tribal hugs ako se ne varam
da vam je odustalo preko 200 članova u 4 mjeseca igre je čista laž
....balic mi se opet javio sa novim opaskama, ....citaj, sa laganom nostalgijom, ....i inim osjecajima.....
lp. scapa,

ivo:
lijepo se vidi da sam ja tebe spomenuo prvi, jel ?? stariš scapa
tvoj način pisanja je povlačenje za jezik, e pa onda šta se buniš.... ponovo pročitaj temu PLEME i akademije vs INSANE mozda ti sve tamo piše, samo ti ne čitaš s razumijevanjem
no to je prošlost na koju se vi i dalje ložite ko sumanuta djeca

))
a balić, se zbog jedne igre nema šta suočavat s nekim poput tebe, opet pročitaj temu multikoalicija vs insane, bit će ti jasnije
što se tiče moje zadnje rečenice, čudno je to kako se toga sjećaš, a kety i grants ostali u igri dosta duže od mene
pokorio si jos jedan svijet, u rekordnom roku, nisi birao sredstva da bi ostvario cilj, veseli se tome
oprosti scapa ali za mene ti nisi čovjek kom bi ja ponovo vjerovao
jer ti ideš kako vjetar puše
no kako me je jedan veliki čovjek prozvao malim čovjekom, tko se još obazire na post nekog malog čovjeka poput mene
ostajte mi živi i zdravi i srest ćemo se na hr7
pa da i boriss krene neki svijet od početka na svom računu