Pravila foruma

Status
Not open for further replies.

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Iako će administratori i moderatori Forum Plemena.com.hr pokušati sve neprikladne sadržaje zadržati izvan ove web stranice, nemoguće nam je pregledati baš sve poruke. Svi komentari ovdje napisani izražavaju stajališta autora, a ne vlasnika Forum Plemena.com.hr koji ne mogu biti smatrani odgovornim za sadržaj bilo koje poruke.

Prihvaćanjem ovih pravila, prihvaćate da nećete dodavati komentare koji su obsceni, vulgarni, seksualno orijentirani, puni govora mržnje, prijeteći ili na bilo koji drugi način neprikladni ili u sukobu sa državnim i međudržavnim zakonima.

Vlasnici Forum Plemena.com.hr zadržavaju pravo uklanjanja, modificiranja ili zatvaranja bilo kakvog sadržaja iz bilo kojeg razloga.

Update:
Dragi korisnici foruma, imamo nova pravila vezana uz "red" na forumu, kako bi smo ga učinili čim ugodnijim za korisnike koji ga koriste u dobroj namjeri, za one koji se zanesu u raspravama slijede iduća pravila:

Neukusan riječnik (psovke itd) - 5 bodova
Spamanje teme - 5 bodova
Vrijeđanje drugih članova foruma - 10 bodova
Uvredljiv avatar / potpis - 10 bodova
Spammanje reklama - 15 bodova

Svi bodovi vrijede 10 dana od izricanja opomene (nakon cega se brisu).

Kad skupite 15 bodova vaš forumski račun je automatski blokiran na 3 dana.
 
Last edited:

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Dodatak pravilima:

Direktno vrijeđanje moderatora/admina od sad kažnjavamo direktnom trajnom blokadom s foruma. Ukoliko pojedinac nije u stanju civilizirano i konstruktivno sudjelovati u radu foruma tada je bolje za sve skupa da ga na forumu ni nema.

Ujedno, od sada pravljenje multi računa na forumu (što je kršenje forumskih pravila) za sobom povlači kaznu U IGRI za igrača koji to radi. Kazne su kako slijedi:

Prvi multi račun koji smo uočili: 7 dana blokada u igri s mogućnošću napadanja.
Drugi multi račun koji smo uočili: 14 dana blokada u igri s mogućnošću napdanja.
Treći multi: trajna blokada u igri.

Ako ste dobili blokadu s foruma to znači da ste prekršili svaku mjeru i da nemate više pristup forumu - multi računi nisu nikakva iznimka.
 
Status
Not open for further replies.
Top