Harise, ako im donius ne pređe, oni imaju fore još mjesec i po
Smayke Well-Known Member Reaction score 487 Apr 21, 2015 #241 Harise, ako im donius ne pređe, oni imaju fore još mjesec i po
ku*ata bakica Member Reaction score 1 Apr 21, 2015 #244 Smayke said: Harise, ako im donius ne pređe, oni imaju fore još mjesec i po Click to expand... Neće taj preći ljudino
Smayke said: Harise, ako im donius ne pređe, oni imaju fore još mjesec i po Click to expand... Neće taj preći ljudino
DeletedUser Guest Apr 21, 2015 #245 kolko ja znam donius je bio izdan na 19ki tako se prica a ako je istina onda nevjerujem da ce prec.
DeletedUser Guest Apr 24, 2015 #247 Mislim da ova tema moze LOCK Jer dkl je razvaljen hahaha Toliko price kako su jaki
Pire Member Reaction score 2 Apr 24, 2015 #248 Lord Andjeo said: Mislim da ova tema moze LOCK Jer dkl je razvaljen hahaha Toliko price kako su jaki Click to expand... mozda su jaci od mnogih glumaca na ovom servery\u,,,budemo vidjeli.
Lord Andjeo said: Mislim da ova tema moze LOCK Jer dkl je razvaljen hahaha Toliko price kako su jaki Click to expand... mozda su jaci od mnogih glumaca na ovom servery\u,,,budemo vidjeli.
DeletedUser Guest May 2, 2015 #249 Lose lose ocekivao sam malo bolju borbu u svakom slucaju ide nama u korist