Sta ima "Penis"KOji si ti pizdun ?
Imma ljude koji ti mogu dokazat neke stvari o mojoj igri odmah sada odmah hehe
to što vi ne podnosite dagger račun za to me boli Penis baja moj![]()
nadjo jos jednom "penis", a jes` navalioželim biti prost sry stari Boli Me penis
Eto pami dolazi a gdje si ti doktore?Pami smijes li doci na hr30 da dobijes po guzovima opet?
rekoh ja njem igraj s pamijem ,kaže on hladno neću sa njim ....Eto pami dolazi a gdje si ti doktore?
Nece te ni oni ni mi, na kraju ti neces smjet doci![]()
Bjezi ba, ko ga primi automatski pada, hajd sto ne zna jos je i baksuzrekoh ja njem igraj s pamijem ,kaže on hladno neću sa njim ....
pa nećeš ni ovamo hhahahahahahha
ti si bio vodja belaca ?a sta da mu napisem , vidis da nije dobar nikako prica u prazno , proziva u prazno , spominje ljude sa kojima sam igrao godinama i nastavljam da igram sa istim ljudima , a on ne moze jednu ekipu skupit od 25 ljudi i jos moli na 29 . i sta trebam da mu napisem da sam ja bio i vodja vodji trenutnih belaca je li mu i to trebam pisat , samo sto ja dodjem i priznam svoje i mane , ima ljudi koji bolje vode pleme od mene a jedan od takvih ljudi je i sasa budisa i to je to , a osmicevic se uhvatio ko pjan plota nekih gluposti a on poceo prozivat prvi i jos nigdje nisam vidio da je postavio twstats hahahahaha prelud lik
Ali jbg godinama brate kad ovo igras nalijeces i na vece nubine od ovog osmicevica iako je to tesko ,al naleti nekad i veca nubina vjeruj mi .
samo jos nikad nisam dozivio da neko moze ovoliko srat na forumu a ne igra niti 1 od trenutno aktivnih svijetova .
lik je presedan botine za igricu plemena
mojne takoBjezi ba, ko ga primi automatski pada, hajd sto ne zna jos je i baksuz![]()
Za sve ovo su krive bombe devedesetihmojne tako
Haj se ti i ja malo pokoljemo, nismo nikad vazda se branimo.hehe majka priroda...
Edit- Benjo vagina si boli me penisHaj se ti i ja malo pokoljemo, nismo nikad vazda se branimo.
Evo ja cu prvi....
Benjo picka si boli me penis
ja peckaHaj se ti i ja malo pokoljemo, nismo nikad vazda se branimo.
Evo ja cu prvi....
Benjo picka si boli me penis
Cuj pamija... to je najjace sto mozes?ja peckajači sam od pamija ...šta hoćeš više