Spam

Status
Not open for further replies.

retriver

Member
Reaction score
0
francetić
Hehe, kako si to lijepo iskonstruirao u svojoj glavi. Nije to sve kako si ti doživljavao, ima i druga strana medalje koju ti nisi vidio i nisi ju mogao vidjet.
O MH nisi mogao znati ništa konkretno jer mi forum uopće nismo koristili, od početka smo koristili skype i samo skype. Forum je korišten za sprdačinu.
Znali smo da vam Miroje ilti, Audija, Ili gengis (evo ga i na S8 vjerovatno s 4-5 multija kako tradicija nalaže) ili ne sjećam se više svih njegovih multija prenosi informacije, na žalost naslijedili smo ga sa S4 a kako je Ogavna Budaletina prestao igrati i ostavio ga u vodstvu, nitko od nas nije htio ići protiv njegove volje.
Dok on nije krenuo s tobom dogovarat nekakav savez i mene upleo u to. Stavio me u sobu na skypu s tobom a ja sam se morao mislit 5 minuta što uopće reći. Naši ciljevi se nikako nisu poklapali s vašim.
Pogledaj i uvjeri se da je nas 6-7 izašlo iz plemena MH dok on nije izbačen iz vodstva.
Sreća je bila pa si ti taj savez odbio jer ja bi izbrisao acc slijedeći dan od srama jer bi. Možeš pitat Jokke ili Kranju, oba su još aktivna na S8.
Zato je forum cenzuriran 99% i služio je isključivo za sprdačinu.
Nismo mi bili nikakvo jako pleme ali smo htjeli našu igru bez ikakvog utjecaja izvana.
Moram reći da su mi se u početku braća iz Beer-a jako sviđala i NAP koji smo imali je bio i više od toga, nas 5-6 na jugu smo se borili skupa s njima i sve je štimalo. Dok pohlepa nije pobijedila ljudskost.
Onda je počela masovna regrutacija igrača, regrutiraju za 2-3 dana izbace pa prenublaju, sva sela na koja smo mi krenuli osvajat beer je regrutirao čak i dok su naše nuke putovale, mogli smo ići jedino na CTRL a oni oko nas su bili nadefani.
Znat će to i igrači iz SB-a na jugu uzeli su 10-15 sela od takvih igrača.
Ljudima su uzimana sela na prevaru a nas su konstantno blokirali njihovom regrutacijom.
Moram reći da u svemu tome SB kao pleme nije učestvovao ili ja to nisam znao. Znači o SB i -SB- znam malo znam da je bio NAP koji je uvijek poštivan, više od toga je možda i moglo biti ali bi MH ostao obilježen za sve vijeke.
Za mene je max bio kad sam saznao da imate nap i s 2 Vrill-a.
Znači (SB+ -SB- +beer- beer1 + future) + MH + MH1 + Vrill + Vrill1 ima li još netko ne znam.
Mi, Govorim o vodstvu MH (Jokke, Ceg, Baxuz, i francetić) smo htjeli prekinut tribal hug i osnovati treći blok, tu bi ušli Vrill, MH, i nekoliko igrača iz CTRL.
Znači htjeli smo ratovat i napravit igru zanimljivom a ne pobijedit da budem grub prevarom.
Dan poslije odluke o osnivanju trećeg bloka 20 igrača je banirano, slučajno ili ne uopće me ne zanima, ovo je čini mi se prvi put a bit će i zadnji kako pišem na ovom forumu odkad smo napustili kolektivno S7, prije toga smo ispucali nuke na jednog igrača koji je uzeo selo baxuzu i javio telesphorusu da uzme sela.
Mi smo jednostavno ugasili račune i predali vam S4 pa se igrajte sami. Takva igra nam nije bila nimalo zanimljiva.
Ja mogu razumit da si ti sve te stvari doživljavao na drugačiji način, ali ovo je naša istina.

Jednu stvar ti moram reći a koju ti vjerovatno nikad nećeš razumit, mene bi bilo sram čitat tuđi skriveni forum.
Lijepo se imajte.
Ne mogu verovati ko se javio da govori o "fer" igri i o tome kako mu se ne sviđa pobediti "prevarom". Ma niko iz mh ne treba o tome diskutovati jer ste već pokazali kako igrate i još bolje rečeno kako vodite diplomatiju. Sačekate rasplet situacije pa onda vidite kud i kako. Ja sam bio protiv vas od početka servera i protiv tog nap-a i verovatno bi i izašao iz sb da je nap prerastao u nešto drugo a to je znao onaj ko je sa vama dogovarao šta god je dogovarao. I mislim da je primio k znanju moje opaske da vam ne veruje ama baš ništa jer moram ponoviti da licemjernije pleme ja još nisam video i sreća je da je rasplet ovde što se tiče vas ovakav.:ludilo:
 

AT ANIMAL

Super Moderator
Reaction score
2
8a54f327-6e0b-4951-b50d-6753a1af1a69.jpg
 

DavidTes@novic

Active Member
Reaction score
2
Za francetic


VRIL akademija je kasnije osnovana,to jeste neko lijevo pleme je promjenilo ime u VRIL akademiju ili mali vril kako su ga popularno zvali tamo,isto tako taj mali vril je vodjen sa jednog multija svima dobro znanog kojeg...
Jedan od razloga pucanja saveza je upravo nase zahtjevanje za raspustanjem te akademije i naravno da se rijese problemi sa igracem mionicar koji je deffao nase mete...
Ja sam se prvo cuo ogavnim iz vaseg vodstva nakon cega si se ti javio...
Kranjo mi je isto sve rekao na skype sta i kako je bilo
Audia ili miroje kojeg spominjes se javio dosta kasnije nego ti, on nam nije nista javljao sa vaseg foruma,moracu te razocarati :predaja:
To sto si mi se kasnije javio i onoliko kumio za savez to je vec druga stvar,isto kao i da ja sa beer vodjama sredim neke stvari oko par izbjeglica koji su otisli kod njih u akademiju,ali opet ni po tom pitanju vama nisu mogli parirati,a ni po pitanju ubijane vojske nase u farmanju :zid:
Okretali ste se kako vjetar duva i to je jedina istina velika!
Svoje saveznike ste ostavili htjeli vi to priznati ili ne,pocevsi od QR plemena i jos dosta drugih koji su nam bili cijelo vrijeme neprijatelji
Sve ste prodali za taj savez sa SB :D
A sad malo da vidimo i sta je i o kome pricao i kakva su misljenja bila na skrivenom forumu MH plemena :hmm:


Ceg13022005 20.12.2011 u 17:48 sati Zahvala Citiraj Uredi Izbriši
Kratka analiza sa moje strane jer ovo je jako ozbiljna stvar

Trenutno stanje:

-U vojnom pogledu smo jako dobri i u napadima i u obrani do sada nismo imali rupa
-trenutni savez je stabilan te funkcionira jako dobro
-aktivnost clanova je na zavidnom nivou ( farmanje te dnevna aktivnost, forum gore dole )
-skoro svi igraci koje imamo su jako dobri i vecinski off igraci
Bliska buducnost i nas polozaj :
-trenutno imamo rat sa zdruzenom bracom koji nam i nisu problem te par sitnih ispada sa strane( pogotovo pleme vril)
-plemena beer,slozna braca, watrena ekipa su nam prirodni neprijatelji jer su nam velika konkurencija te od prvoga dana su neprijateljski nastrojeni ( plemenu beer smo od prvoga dana crveni) i rat sa njima je prirodan i neizbjezan ( previse su prgavi za bilo sta dugorocno sa njima
-shine raste velikom brzinom i ajde pogodite na koga ce krenuti (imali smo okrsaj sa njima i na sv4 iako je i sneki bila sa njima to jest snjeze)
-sa sadasnjim saveznicima imamo preko 30-igraca na jugoistoku ( jako vazna stvar)
koji se u jednu ruku mogu pomagati iz centra ali logisticki ce to na kraju biti malo teze za izvesti i nije u interesu ostatka plemena jer cemo se morati okrenuti prema sjevero zapadu i cistiti svoj teren tamo nesmijemo snagu udara rasprsiti na sto strana,udarna moc plemena mora biti koncentrirana
(-ukoliko idemo na SZ zaledinu moramo imati osiguranu i pokrivenu)
Sa pouzdanim i dobrim savezima smo jako ograniceni to mora biti svima jasno
pola igraca ovdje nas ne podnose jer smo ih pojeli na sv4 i razjebali kao pocetnike.Koliko god nas nevole jos vise nas se boje ( to se jako dobro vidi iz komentara na vanjskom forumu gdje pokusavaju to potisnuti te prekriti , a ujedno pozivaju na zajednicki rat protiv mh)
Do te koalicije ce i doci te vec i postoji .
Savez sa ctrl nosi dobro i lose.
Glavna pozitivna stvar je ta da nasih 30+ igraca na jugoistoku ( nasih i od saveznika skupa) dobiva sansu za preziviti bilo kakav rat te noblanja ( u suprotnom slucaju ih mozemo odmah na pocetku otpisati)
te nama da mogucnost da se okrenemo nasem kontinentu i teritoriju te imamo koliko toliko pokrivena leda
-prebrzi pad ctrl je ujedno i za nas opasna stvar jer automatski smo mi sljedece zrtve i sa tolko velikom frontom nemamo sanse jedino ako planirate svi dati otkaz na poslu razici se od zene i djece te samo plemena igrati onda imamo sanse
-sa savezom sa njima ovaj svijet bi konacno imao jasne konture i podjela i savezi bi bili konacno gotova stvar
-znamo vec na koji nacin tikaju i sta se od njih moze ocekivati
Losa stvar:
ctrl je sada napola kastrirano i jako usporeno u rastu i mogao bi biti problem kada opet dodu do k.... da bi bili malo prepotentni sta inace vecinom lose zavrsi ( ali do toga je daleko)
-problem je uskladiti kompletnu diplomaciju jer svoje saveznike ne ostavljamo te savez sa ctrl moze se samo ostvariti ukoliko je to paket i za saveznike ( te je upitno koga oni jos uvlace u taj savez i dali nama to odgovara)
Za kraj, ukoliko bi isli u savez sa njima dati do znanja da podporu od nas mogu ocekivati samo od jugoistocnih igraca ( od kompletne aliance ) i sa time da se moraju snaci dok mi preuzimamo kompletan sjever te odmah na pocetku dogovoritisve moguce sitnice za koje se zna da bi mogle dovesti do konflikta
ima jos sto stvari sta bi napisao ali i ovo vec polake zamara tako da je za sada dosta




OGAVNA BUDALETINA 20.12.2011 u 12:50 sati Zahvala Citiraj Uredi Izbriši
Javio mi se je scapa tj. sadašnji sisolski. Kaže da su u ratu sa -SB-. U to pleme spadaju i pivo i chunga lunga. Sada imaju jake sukobe sa njima i na jugoistoku im je najteže i zove me da probamo napraviti neki aranžman. Nisam htio pregovarati o nicemu i samo sam mu rekao da mi imamo nekoliko off igraca na JI koje smo pojacali i da od njih ne mogu dobiti def a koji je hitno potreban dodili koja se sad nekako drugacije zove. Kaže da je jako angažiran i da puno pljacka ali da nikako ne može stici neprijatelje od kojih neki vec imaju preko 1 000 000 opljackanih zaliha. Izgleda da se radi o pljackanju vlastitih racuna tj. vlastitih igraca ili dvojnih racuna pa se kombiniraju da netko pljacka neciji dvojni racun a ovaj drugi pljacka dvojni racun od ovog drugog. Tako preskacu pravilo zabrane pushinga gdje manji igrac ne smije slati zalihe vecem igracu ali ga se zato može nesmetano pljackati. Prema dojmu kojeg sam stekao u razgovoru i kako vidim na statistici oni pomalo gube bitku sa -SB- i njihovim akademijama. Scapa mi je uvijeno rekao da želi savez sa nama, a ja sam mu rekao da naši ljudi imaju problema sa borisom i njegovim autokratskim stavovima i nacinom rada. Naveo sam mu i primjer njegovih bivših igraca koji ne žele više igrati sa njima baš zbog pretvaranja igre skoro u fašisticko zlostavljanje. Bio mi je i rekao da imaju neko pleme koje im je saveznik ali sam zaboravio o kome se radi.
Sada na nama u vodstvu ostaje da razmotrite mogucnost sklapanja bilo kojeg diplomatskog odnosa sa ctrl jer je ono otvoreno.




francetic 20.12.2011 u 15:10 sati Zahvala Citiraj Uredi Izbriši
Reci cu moje iako nemam nikakve zasluge na ovom svijetu.
Na žalost posao mi ne da igrati puno, 10 dana nisam uopce igrao.
Što se tice SB to je jasno kao dan da ih je vecina najobicniji klinci cheeteri.
ocigledno se svijet polarizira kao i na s4, na jednoj strani bosanci, i na drugoj mi sa saveznicima i na trecoj ali uvijek na istom polu CTRL.
Mi smo još uvijek neutralni iako necemo moci dugo ostati. Pogledajte tko su ljudi na drugoj strani, Retriver, nataša s, ex insane u stvari sve ljudi koji nas "mrze".
Ja sigurno nikad više necu stati u isti red za boj s takvim ljudima.
Došli su kod nas u pleme spašavajuci rit, jer bi ih pleme pregazilo preko noci, svi znate kako je završilo.
Procitajte komentare na spoljem forumi i sve ce vam biti jasno.
Znamo svi tko su skapa i boris, što se mene tice nisu nigdje i ništa pogriješili osim pred sam kraj, kad se išlo na prenublavanje ervina i zajebanciju s drugima kad je pobjeda bila neupitna.
Nije bilo lako održati na okupu 100 ljudi razlicitih ne samo razmišljanja nego i mentaliteta.
Mi smo preživjeli na S4 zahvaljujuci slogi i medusobnom poštovanju nas 10-12 koji su uviek bili spremni na žrtvu za drugog, politickoj sposobnosti našeg jokke i tvrdoglavosti i neospornih sposobnosti lidera ogavne budaletine.
Razumijem da pleme MH ima potpuno drugaciji pristup igri, jer sam i sam tvorac dijela tog pristupa.
Na s4 pleme ma koliko bili loši uvijek su se držali rijeci, nisu obecavali i uvijek su nešto tražili, najdosadnija od njih bila je svakako dodili, a najgluplji ne sjecam se nicka ali znate na koga mislim.
Pitanje je gdje mi želimo ici? S Bosancima i igracima koji su nas izdali :)
Sa skapom & c ili igrati našu igru koja nema nikakav cilj osim zabave.
Ako mi pomognemo CTRL na jugoistoku stvorit ce se bipolarni svijet 100%, ako pustimo da se medusobno kolju bosanci ce pobijedit, a prije CTRL na putu je MH.
Mi na jugoistoku necemo imati problema, jer sam dobar i s igracima iz cungalunga i s SB.
Ali u svakom slucaju dražisu mi skapa i boris nego nepoznati vojaki.



Ima jos dosta toga ali moramo nesto ostaviti za sledeci put ;)
 
Last edited:

DeletedUser

Guest
Zanimljivo , nisam znao da toliko treba razmisljanja oko saveznika ...ili je to tako zbog ranih ponasanja pa velika dilema ...hmmm
 

DeletedUser

Guest
MH pleme je na svakom svijetu bilo kako vjetar puse, to nije nikakva tajna na hrvatskom serveru. (Izuzev MH plemena sa hr1 koje je imalo drugo vodstvo, i 98% drugih igraca.) Tako da me nimalo ne iznenadjuje sto imas ovaj post sa njihovog skrivenog, niti me iznenadjuje njegov sadrzaj.

Ono sta je mene iznenadilo Davide jest to iako si imao kopije njihovog skrivenog i iako si vidio kako i sta pisu za SB i igrace iz SBa, odlucio si im dat diplomatiju. Logicno da ti je diplomatija odgovarala i sa VRIL i sa MH jer na tom kontinentu nisi imao puno igraca, kupovao si vrijeme da igraci porastu pa da se diplomacije prekinu. I drago mi je da si postavio taj post jer koliko god se trudis prikazat korektan i fer na vanjskom i okrivit sve ostale za pucanje diplomacije sa SB, ovdje se u startu vidi da diplomaciju nikad nisi imo u planu zadrzati nego da je trajala dok je SBu odgovaralo. Cisto da se zna, ja ne branim MH nikako ovim postom, rekao sam vec da su kako vjetar puse, ali se po tvome postu tacno vidi ko je koga iskoristio u cijelog ovoj prici. :pivo:
 

DeletedUser

Guest
Zakuvava se!

Iako beer i SB imaju veliku prednost u bodovima i broju sela, koalicija ima dobre igrace i nadam se dobrom fajtu!
:eek:k:
 

DavidTes@novic

Active Member
Reaction score
2
MH pleme je na svakom svijetu bilo kako vjetar puse, to nije nikakva tajna na hrvatskom serveru. (Izuzev MH plemena sa hr1 koje je imalo drugo vodstvo, i 98% drugih igraca.) Tako da me nimalo ne iznenadjuje sto imas ovaj post sa njihovog skrivenog, niti me iznenadjuje njegov sadrzaj.

Ono sta je mene iznenadilo Davide jest to iako si imao kopije njihovog skrivenog i iako si vidio kako i sta pisu za SB i igrace iz SBa, odlucio si im dat diplomatiju. Logicno da ti je diplomatija odgovarala i sa VRIL i sa MH jer na tom kontinentu nisi imao puno igraca, kupovao si vrijeme da igraci porastu pa da se diplomacije prekinu. I drago mi je da si postavio taj post jer koliko god se trudis prikazat korektan i fer na vanjskom i okrivit sve ostale za pucanje diplomacije sa SB, ovdje se u startu vidi da diplomaciju nikad nisi imo u planu zadrzati nego da je trajala dok je SBu odgovaralo. Cisto da se zna, ja ne branim MH nikako ovim postom, rekao sam vec da su kako vjetar puse, ali se po tvome postu tacno vidi ko je koga iskoristio u cijelog ovoj prici. :pivo:



Sa VRIL plemenom je sve bilo odlicno dogovoreno i sve se postovalo dok tamo nije doslo novo vodstvo i sve sje...
Od igraca mionicar koji je pravio sranja do njihove akademija koja uopste nije bila u nikakvom planu i dogovoru :kisa:
Zar mislis da nam je bilo u interesu prekidati savez i ratovati sa 10 puta brojnijim plemenom na k45 da razlozi nisu stvarno krupni bili ?
MH skriveni sam dobio dosta kasnije nakon moje ponude i njihovog odbijanja,misleci da su oni ti koji odlucuju o serveru,naravno da kasnije kad sam dobio sve sa njihovog foruma skrivenog nisam pristajao na savez bilo kakav sa njima...
Glumili su nesto tu i kad su vidjeli da ih je CTRL zeznuo onda bi sa nama kao u savez :zid:
I koliko smo ih mi odbijali za taj savez onda su od muke se pokusali spojiti sa CTRL :eek:ok:
 

AT ANIMAL

Super Moderator
Reaction score
2
Sa VRIL plemenom je sve bilo odlicno dogovoreno i sve se postovalo dok tamo nije doslo novo vodstvo i sve sje..

Rubo jel ti VRIL bio saveznik dok ti je acc bio manji ?

ako oćeš baš doslovno odgovor na tvoje pametno pitanje-ne,jučer kad mi je acc bio manji bili smo u ratu,prekjučer dok mi je acc bio još manji isto smo bili u ratu:lool:

I drago mi je da si postavio taj post jer koliko god se trudis prikazat korektan i fer na vanjskom i okrivit sve ostale za pucanje diplomacije sa SB, ovdje se u startu vidi da diplomaciju nikad nisi imo u planu zadrzati nego da je trajala dok je SBu odgovaralo.

Sve u svemu to bi bila točka na i :eek:k:
 

DeletedUser

Guest
vama očigledno treba sve crtati-na pitanje jel mi vril bio saveznik kad mi je acc bio manji sam odgovorio istinu-namjerno karikiranu da svatko normalan može razumiti-eto at ti nisi:hahaha:
vril je bio saveznik do 3-4 dana prije mog prvog noblanja vril igrača,ta 3-4 dana smo samo čekali da oni prvi napadnu,a kad su napali istog dana su ostali bez par računa :festa:
sad koliko je moj acc tad bio velik ili mali nek svatko sam prosudi-radi se o 5-6 sela

a inače što se tiče diplomacije,stvarno smo je mislili održat,jer da nismo sigurno nebi toliko čekao,već bi riješio susjedstvo prije nego se baklje pojave....a bilo tako lijepih rudara oko mene :)
 

AT ANIMAL

Super Moderator
Reaction score
2
Rubo jel ti VRIL bio saveznik dok ti je acc bio manji ?

ako oćeš baš doslovno odgovor na tvoje pametno pitanje-ne,jučer kad mi je acc bio manji bili smo u ratu,prekjučer dok mi je acc bio još manji isto smo bili u ratu

vama očigledno treba sve crtati-na pitanje jel mi vril bio saveznik kad mi je acc bio manji sam odgovorio istinu-namjerno karikiranu da svatko normalan može razumiti-eto at ti nisi
vril je bio saveznik do 3-4 dana prije mog prvog noblanja vril igrača,ta 3-4 dana smo samo čekali da oni prvi napadnu,a kad su napali istog dana su ostali bez par računa
sad koliko je moj acc tad bio velik ili mali nek svatko sam prosudi-radi se o 5-6 sela

a inače što se tiče diplomacije,stvarno smo je mislili održat,jer da nismo sigurno nebi toliko čekao,već bi riješio susjedstvo prije nego se baklje pojave....a bilo tako lijepih rudara oko mene

Kredibilitet = 0
 
Status
Not open for further replies.
Top