SPAM

Status
Not open for further replies.

pajke

Member
Reaction score
5
Pa ako on ide iz Ugljevika i prodje kroz Hase onda ga jedino zaobilaznica sa Slinergiju moze zaustaviti da ne ode u Bijeljinu, puno mi ti znas :boks:
 

Slapica

Member
Reaction score
1
Pa ako on ide iz Ugljevika i prodje kroz Hase onda ga jedino zaobilaznica sa Slinergiju moze zaustaviti da ne ode u Bijeljinu, puno mi ti znas :boks:

Naravno da znam :D
Mićo,sutra sam na basketu na radniku pa svrati tamo ako hoćeš,hahahah :D
 

kodiak

Member
Reaction score
1
Hvala svima na čestitkama, doduše još nije gotovo al uskoro će nadam se :D


kada je sve počelo situacija nije bila nimalo bajna (s naše strane) , kod GEN-a je mislim izgledalo super jer su bili vodeće pleme sa duplo više bodova, sela a i prve akcije na nas dale su ploda. Sjećam se kad su jazavac, vopas, junior, krkan danima bili pod napadima a defa odnikud. U čitavoj toj snazi i položaju na bodovnoj ljestvici pomislili su da će za čas pokupiti i ostatak i tu su se vjerovatno polako opustili.. no mi smo se skupili, ujedinili do zadnje sjekire i polako uzvraćali...
Sjećam se kad su nam se smijali kad smo im uzimali sela a oni ih vraćali jer nije bilo defa za branit selo bez zida.. no mi smo polako ostvarivali svoj cilj jer smo mi-manje pleme postali ti koji određuju ritam.Mi smo držali inicijativu i ostali ofanzivni-na naših 5 akcija GEN je odradio jednu i to po njih neuspješnu. To bi svakoga demoraliziralo i tu su polako počele svađe kod njih a mi smo vršili sve veći pritisak. Računi lepa sela lepo gore i junior podnjeli su svakako najveći teret obrane na ovom svijetu-pogotovo lepa sela. Taj račun je bio 24 sata pod nadzorom, pobijeno je more offa i more plemića.Mnoga plemena bi žrtvovala takav račun no naša taktika je bila da ga držimo do zadnjeg sela i zadržimo interes GEN-a na tom računu a ostatak LOB-a je odrađivao svoj posao i pomicao granicu sa druge strane.
Nesmijem zaboraviti ni ostale račune iz TDO-NN, cesar white, sejda, punica. Ti računi su se u trenu kad je GEN više nego duplo bio nadmoćan brojem sela svjesno žrtvovali za nas i okrenuli se protiv GEN-a.

Moglo je tu biti još borbe jer tek kada smo se mi izjednačili sa brojem sela GEN je doživio slom no nepravedno je kad se kaže da mi nebi pobjedili da se oni nisu posvađali iznutra jer svatko od nas u LOB-u zna koliko truda je uloženo. Znam koliko samo ih ja i trawa tjerali da šalju fejkova , da se ustaju u sred noći i šalju napade. Realno smo svakih 7-10 dana imali akciju, čim je jedna bila u realizaciji druga je već bila u pripremi. Trebalo je to izdržati i kao vođa i kao igrač jer svi mi imamo živote, poslove, žene, muževe, djecu, fakultete..... a ja znam koliko je svaki od njih imao za poslati napada u svakoj akciji.
Teško je izdvojiti ikoga jer u najtežim trenucima igrali smo doslovno kao jedan i svaki račun je odradio svoj dio posla, bilo da je budno pazio na svoja sela na granici ili da je slan def ili off u akcijama.

Dragi moji LOB-ovci, hvala vam na još jednom lijepo odigranom svijetu. Hvala Vam šta ste me slušali :p .Nadam se da ćete dio ovoga šta smo prošli ovdje ponijeti dalje sa sobom i iskoristiti na najbolji način. Ja čekam još ovaj kraj pa da vam zapjevam "A sad adio..." i objesim Plemena o klin ;)


šta se tiče javnih obračuna po forumu...ovaj forum živi od prepucavanja i svađica ali dok je sve u granicama. Nekad čak i dobro dođe malo iskrica pred akciju jer se tad nabrije i jedna i druga strana pa bude dobar fajt al ne zaboravite da je ovo igra , uvredama na bilo kakvoj onovi ovdje nije mjesto.Ako ti se neko zamjeri, znaš da jednostavno više nećeš imat posla sa njime jer ovo nije RL i imaš izbor nekoga zaobići u širokom luku a na kraju krajeva svi smo tu da se malo zabavimo i opustimo-nema mjesta teškim riječima.

ostajte mi dobro svi ;) i sorry na kilometarskom postu
 

bulldozer

Member
Reaction score
6
Vazda li si bila vješta na tastaturi sa ovim motivišućim romanima, ovaj, postovima :D

Ja čekam još ovaj kraj pa da vam zapjevam "A sad adio..." i objesim Plemena o klin
^ Jeli joj povjerovao neko?
 

Toni

Active Member
Reaction score
11
minion-despicable-me-movie-tv-868075.jpeg
 

bakho

Active Member
Reaction score
12
8a22RjS.png


Dok nije kakva svadja izbila, da se opet pohvalim sa spring gamesa :D

Pod vodstvom od Dodili, picimo ka prvom mjestu :pivo:
 
Status
Not open for further replies.
Top