Spam

Meho125

Member
Reaction score
5
Kao prvo, kad smo bili u otpu trebali smo preći random, znači kad god, jer je otp bio sranje, bez ikakve organizacije, u to vrijeme kad tražiš deffa umjesto da ti neko pošalje barem 300 koplja 50 teške, oni ti šalju po 50 koplja i znači to je bilo neorganizovano pleme i ja tu nisam htio da igram logično, eh sad dalje, mi smo jarane moj dobili ban prvo trajni, pa smo pisali wickedu pa nam je smanjio ban na 7 dana.. Ako hoćeš dokaze i za to ja ću ti lijepo fino sve slikat i datum i vrijeme i kad sam prešao u spn i kad sam dobio ban ..znači posle bana mi ulazimo u spn, i to je čitava priča, nikakve špijunaže nije bilo, možeš pitat falkonera koji je bio vođa u to vrijeme spna, on će ti reći da li smo prenosili ikakve informacije iz otpa u pleme spn... Ili možeš pitat uvaženog gospodina zumbula agu, sa kojim smo dogovarali taj prelaz, sa time da će ti reći da ni jedna informacija nije procurila iz plemena otp od nas.... Za rb se zna, to jeste tako, neću da oko toga vodim raspravu, bravo, JEDAN SI OD RIJETKIH KOJI ZNA CIJELU ISTINU, IZVINI ME MOLIM TE GOSPODINČIĆU LIJEPI I MALI I ZELENI :)

Eh sad, pazi ovo, ajmo malo na hr22, samo sam čuo da ti kao veliki igrač i jedan jedini IVEK NEPRIKOSNOVENI, si se mučio sa barbarskim selom na početku ovog svijeta ili ti ga tvoje prvo noblanje sosi-jevog sela ili ti ga barbara, sa JEDNIM PLEMIĆEM.. Pa jel te stid ? Pošto bi mene bilo.. Mene je makar onaj ded@ isjekao, ali sam išao TRAINOM na selo da ga logično tipa noblam.

O VELIKI IGRAČU, PROSVIJETLI NAS TOM SVOJOM IGROM, I PIŠAM TI SE NA TE TVOJE GARANCIJE KOJE SI DOBIO ZA ULAZAK KOD DAVIDA (RESPECT)

eto to je to, i čuo sam da si smaro ljude u plemenu, noblat ću ovo noblat ću ono, a jedva barbara nobla hahahhahahahhahahhahahahahhahahahhahahhahahah

I ja tebe mrzim ne zbog toga što si ti mene prozivao špiju već te mrzim jer mrzim tvoj lik i tvoje postojanje na ovom serveru, od kako sam ja došao tu, ne mogu te brate mili, i čim imam neku šansu ja ću se malo dohvatiti tebe, to jeste, malo te se sjetiti. Lijep pozdrav o veliki igraču

Sad se prvo lijepo izvini za to pishanje po garancijama, a ovo sto si pisao o Iveku, noblao selo jednom plemicem I sl. , ako mu nemas nista drugo reci, bolje da nisi ni pisao.
 

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
Sad se prvo lijepo izvini za to pishanje po garancijama, a ovo sto si pisao o Iveku, noblao selo jednom plemicem I sl. , ako mu nemas nista drugo reci, bolje da nisi ni pisao.

NEĆU POVUĆ TO O GARANCIJAMA, HVALA TI, jer znam ko je bio za a ko ne, a to što je noblao jednim plemićem je odraz toga da je VELIKI IGRAČ, koji je sa sigurno retardiranim garancijama ušao u takvo pleme i držao rezervaciju mjesec dana da bi noblao selo jednim plemićem.. Šta ću moram ba, ne možemo se on i ja, valja mi ga derat, nemam koga drugog
 

nikname

Active Member
Reaction score
19
pa ovo je ko da sam an slo vanjskom ajde ljudi prestanite sa prozivanjem i neka bude dalje veslo to me je uvjek fasciniralo na ovome forumu
 

srebrenik995

Member
Reaction score
0
Kazu da si s drugimmm to mi srce kidaaaaaaaaa, a znas da teee volim ..... Voliiiimmm teeee aidaaaaaaa :glazba: :zid: :pivo:
 
Top