Spam

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
Evo čisto da se izjasnim povodom noblanja Ku*ate Bakice. Niti sam ja gradio selo niti je Vedad. Na tom računu smo igrali na hr20, fin i mogu slobodno reći jak račun završio svijet. Eh sad, posle toga ako si upratio na hr22 igrao je Elvir, Vedad i ja(pjana). Na hr23 sam dobio račun Belfabio, promjenio ime 2 puta, i igrao sam. Dok su na Kuratoj igrali Elvir i Vedad, pa je Elvir napustio kao po običaju i spojili se vedad i ja, jer sam i ja isto htio napustit.. Ubili svijet također. Eh sad dođe hr26, Elvir kaže hoće da igra na Kuratoj, mi kažemo igraj slobodno mi igramo na ovom, i bio je sa nama u plemenu, međutim kao po običaju Elvir napušta igru posle nekog vremena sa oko 1.5k bodova na tom selu. Mi mu kažemo ako nećeš igrat diži selo, da noblamo i to je to. Čovjek dizao selo, mi noblali i sad se evo ja tebi pravdam mada nemam potrebe pravdat ti se, izgori mi pola cigare dok ovo napisa.. A za vas samo jedan savjet. Više farmajte, manje pričajte. Lijep pozdrav imaš od mene, i vidimo se abd na ovom svijetu.

I da, nisam kupio free sela na hr23 pa sam završio treći a mogao sam drugi, svakako i da sam mogao ne bih iz respekta i uloženog truda i vremena prešao gammu. Kažem i da sam mogao ga obići i biti 1, ne bi to uradio. Nagrade na tom svijetu govore svoje i njegova skoro 2 biliona ofarmanih resursa, naspram mog 1 biliona i oko 150 miliona.. Ali evo ovdje ću da pokupim svako free selo koje mogu, a zašto? Kad mogu drugi mogu i ja. I imat ću offa u tim free selima, i u onom glavnom selu, bruku offa ću imat, i prvi ću vam doći na kontinent da se fajtamo a zašto? Zato što volim fajt i zato što sam na svakom svijetu prvi na frontu, ako treba i duboko ući na front (noblajući neko free selo da se ubacim a već imam npr 2-3 koja mogu noblat i blizu tebe a i u sredini vam kontinenta da se odma derem sa vama) a ništa mi moći nećete. I da, ja pričam, ali što pričam i radim. Rekao sam ubit ovaj svijet i ubijam ga. Rekao sam ubit svijet 23 i ubio sam ga. Noblao sam od svojih 250 sela, oko 160-170 crvenih sela. Ostalim nisam stigao objavit rat. Čisto da se zna, što pričam to ću i pokušati da uradim, ukoliko je neko bolji od mene i spriječi me u tome, čestitati ću mu kao čovjeku, bolji si igrač bla bla i to je to.

Sve najbolje, pa se vidimo nadam se na par polja udaljenosti. lp
 

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
I da pišem ovo u prvom licu, kao da sam ja sve uradio, naravno Vedad i ja, a ovdje također i Benjo sa nama. Prvo uđi u farmanje sa nama, pa onda me tvoja prozivka može da dotakne. Svakako, volim i da se prozivamo, ukoliko dođe do toga a kako je krenulo došlo je. Na svakom svijetu ima svakakvih igrača, neko ih proziva neko ne. Ti si se nakanio na nas, ne znam zašto, možda ti je krivo jer si ti krvnički platio za svako svoje selo što si noblao.. Onda prozivaj i rewa slobodno ako je to slučaj. Ako nije, ja ti se izvinjavam, ali tako ti je to. Neko prođe bolje, neko prođe gore. Na hr23 sam ja prošao gore, i skupo platio skoro svako svoje selo koje smo noblali. Tako da, kažem ti, polako, prvi sam na frontu i bit ću prvi i dalje, i ući ću još dublje na k55, i sa k55 ću ući na k45. Ako bog da :)
 

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
hahahah pjana igorila ti cila cigara dok si ovo napisa,nije vridilo :D
Ma ne, znam koliko igram i koliko mogu da postignem svojom igrom a i igrom svojih dualla. Znaš i sam na hr23, imao sam najjačeg igrača do sebe, ali nisam odustao. Igrač koji je napustio igru u tom trenutku se ponudio da očisti to selo i da napusti, tačnije dida (didonius) i što bi neko noblao njegovo selo i da se poništi off kad ratujemo i može da ubije nekoliko jedinica protivniku. Što je i uradio i ja ušao iza sa plemićima i noblao selo. Naravno da je olakšanje kad ti neko drugi očisti selo, a tebi ostane čitav tvoj off. I ovdje je isto bilo sa benjom, nismo mogli sami probiti to selo jer je imalo dosta deffa i ovih bonusa također preko medalja i još bonusa sa paladina. Pa nisu u mene sjekiraši Žan klod van dam jbt.. I čovjek se prvo ponudio da počisti ispred mene, tj da se skuca ako treba jer je marmarinjo digao akademiju i odma je opasnost za manje igrače.. A tek posle je bilo, pa mogli smo se spojit i tjt. Uvijek je bolje 3 igrača na računu nego 2. Bolje 2 nego 1.

A nik moj što se tiče te dike što farmamo, imamo svo pravo da se dičimo i dičit ćemo se. Dok neki koji su drugi na ranku sa 6 sela, 1k manje ODA od našeg računa, ofarmali 20k resursa kao rekord dana, vjerujem da nemaju ni preko 100k, a mi imamo 2 miliona i 200k ofarmano. Ko sad pusha koga tu ??????? Ono jel malo jasnije, ono realno ?
 

NimFoMaNiaK

Active Member
Reaction score
148
pjana sta se pravdas bgti hahaha statistika je svima vidljiva,nemoj trosit zivce i cigare na to :D
 

ja sam bio pro

Well-Known Member
Reaction score
171
Bog vas jebo igrate ratnu igricu i tražite poštenje u ratu, kad je bilo poštenog rata i poštene kurve života ti?
Jel treba da prođe 20 godina da shvatite da igrica WWW.PLEMENA.COM, nije igrica koja se može dobiti skillom, ovo je igrica mozga , aktivnosti, pa tek onda skilla..

Rew je do neki dan držao na profilu na kojima je on serverima igrao, stavio je 24, 25 i na 25 je napisao '' nije bilo jakih plemena ''

pa usta ti jebem nije bilo jakih plemena jer kad pričamo o mozgu malo ko od ovih aktivnih igrača moze da se nosi tu sa mnom, i sad kad sam ja poklopio taj server on piše nije bilo jakih plemena, seljačino glupa kad ti je trebao deff na 24 meni si se javio i sa mnom si zavrsio , a kasnije si se okreno protiv mene, na 26 si pokupio te gradove na farmaš ali ja to poštujem jer je ovo igrica mozga i igrica rata, i ne znam koji kurac se pravdate jedan drugom shvatite:

1. Mozak
2. Aktivnost
3. Skill

ja sam rekao na početku još odma od ovih neće biti ništa, slovenci nikada nece osvojiti server dok ne nauče da naprave balans ! istu grešku je vecina uradila i na 25 ici, tako što je pet igrača kupilo svi a ovi jadnici ništa nisu mogli, sve dok ne napravite balans među igračima i kad ne budete žalili da pomognete tek onda ce te uspijeti, svaka čast Anelu , s njim sam se sprijateljio na 25 i smatram ga kao frendom poslije svega, ali Anel nema jos tog '' safta '' da on moze da vodi pleme i da se nosi sa situacijom u svijetu.

Sve dok vi ne shvatite gdje griješite nikad ništa više necete uraditi, a ispadate glupi sa tim ko je pošten ko nije :)
ja vas ne shvatam nikako ratna igrica i vi tražite neko poštenje to je toliko meni glupo da se svaki put smijem, uzivajte u igrici i u ratu nema pravila, pravila imaju od WiCkeda i on ce da prati a u igri preko drugih leđa samo mozete doci u top listu drugacije ne mozete i uvijek ima neko ko ispašta.

Nikname, mnogo griješiš u vezi nekih stvari ali to radiš jer ti je ego povrijeđen trenutno i jer znaš da nemate šanse nemate stabilnost u plemenu a kako je i imati kad nemate vodstva i kad svako igra za sebe, i nemate konje za ovu utrku ako me shvatate sta hocu reci.

A isto tako nije ni humano da deset igrača napada na tebe, jer vanjski forum je se pretvorio u 10 aktivih spamera.
 

Atlantis

Active Member
Reaction score
58
A jebo vas svađa više iskreno...Kvaliteta igraca se mjeri po omjeru tocno isjecenih trainova i svih trainova koji su se dali sjeci, mjeri se po efikasnosti izgradnje sela i vojske, sta je je farmanje ima puno veze pa ne znam sta pricam...

Zao mi je za sve one koji su mislili da slijedi nesto ozbiljno :confused::confused:
 

robert deniro

Well-Known Member
Reaction score
152
atlantise divlja macka pade od prve,i kakvih isjecenih trainova brate? momak pao cojk bi reko ne zna taj,a prejak igrac :D sta cemo sad ha,,dobar mora opstat
 

RoyalSoldier

Well-Known Member
Reaction score
232
fali mi 5 medalja za jebenog plemića, a konji pune sve tri kategorije, pa dobro deco dal ste vi normalni jebote??!! :mad:
 

robert deniro

Well-Known Member
Reaction score
152
treba ti dati nagradu za najkreativniji način na koji se iznose činjenice, jebote ko dobar pisac si, čitam isti post po 6 puta hahahahahahahah :D
pa sto ga ne lajkujes da se dicim lajkevima ha????

nego momak nije stigo presjec nije imo prilike i sad TI BROJIS SAMO BROJ PRESJECENIH TRAINOVA BRATE kao sansu za najboljeg igraca nidje veze HAJ GLEDAMO kome je paladin puta najvise zamro ?ha e moj atlantise,tones ko atlantida - VIP poslusaj
 
Top