Zatvaranje svijeta 23

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
S obzirom na to da je svijet pobijeđen od strane jednog plemena, svijet ćemo uskoro zatvoriti.

Tako će svijet biti aktivan do24.08 (sri) u 18h kada ce biti i konacno zatvoren te ce biti podijeljene nagrade pobjednicima.

Ovaj period je ostavljen da se stignete pozdraviti i obaviti sto god mislite da treba prije nego se svijet trajno ugasi.

Nagrade su premium iznosima iduce:

1.: 1000 premium bodova
2.: 750 premium bodova
3.: 500 premium bodova

Svi članovi pobjedničkog plemena: 200 premium bodova

Čestitke pobjednicima!

Svijet je gotov, sretno svima koji misle igrati dalje, vidimo se!
 

pjanone

Member
Reaction score
38
Konačno i to da dočekamo. Čestitam mojim suigračima iz plemena Crnci još jednom na osvajanju ovog svijeta. Zasluženo, uživajte ko igra dalje, tko ne, želim mu sve najbolje u rl.

A tebi Wicked da uložim jednu žalbu. Ove nagrade za prva 3 mjesta su postala smiješne stvarno. Od hr20 se stalno smanjuju, npr za 400pb je manja nagrada za prvo mjesto. Zar ne misliš na to prvo koliko se premiuma potroši da budeš prvi, drugi ili treći? Samo na premium račun a za ostalo neću ništa reći... Povećaj to bola, nemoj bit lud.

lp
 

NEXUS

Banned
Reaction score
87
Kakve su ovo nagrade? Ovo je smijesno pogotovo za svijet na kojem je potroseno ubjedljivo najvise premiuma u zadnje vrijeme...

Namece se logicko pitanje sta smo mi to skrivili?
Ovde izgleda moze kako ko hoce, crijevo na lijevo i kako se kome cefne daje nagrade i kaze propada i sve manje igraca. Sramota i dobro se zapitajte
 

NimFoMaNiaK

Active Member
Reaction score
148
Ajde muci i uzivaj u pobjedi haha,cestitam na osvajanju bilo je i vise nego zanimljivo u ratu sa vama :)
 

Flooop6

New Member
Reaction score
0
Previse male nagrade za prva 3 mjesta...
Kompanjoni vidimo se na narednim svjetovima :D
 

kozinai

Member
Reaction score
0
Pozdrav od sva tri clana ovog racuna. Nagrade su trebale bit vece jer je ipak previse muke ulozeno da se dodje do pobjede a pogotovo prva tri mjesta. Vidimo se na hr26.
 

Smayke

Well-Known Member
Reaction score
487
Cestitke na osvojenom svijetu!!

A to za nagrade je skroz bezveze, em ste ih smanjili, em u zadnje vrijeme administracija ne radi nista...0 ste!

Poyy
 

pjanone

Member
Reaction score
38
Veliki pozdrav svima. Uživajte u igrici, derite i tako to. Do daljnjeg vas sve pjana pozdravlja. Sretno na sledećim svijetovima.
I da dodam još nešto, valjda ti ljudi nekad uđu i pročitaju možda koji post na forumu. Pišem ovdje jer sam zaboravio na profilu napisati, a svijet je već zatvoren zvanično.
Hvala lijepa Martini koja je provela određeno vrijeme na računu i mnogo pomogla dok sam igrao sam. Hvala lijepa i Avdi koji je farmao dok sam ja malo odmarao i 'spavao' , Hvala Trumi kralju, caru, koji kad je došao na račun malo svojom aktivnošću i Vedada i mene malo oslobodio obaveza oko računa i držao sve pod kontrolom. Pozdrav i za mog brata spidija i za brata Nerku <3 <3

lp svima, čujemo se nekad :)
 
Top