Spam

zmajce

Banned
Reaction score
0
Moramo priznati da vam je akcija generalno receno uspjelo,jer iako jedno sleo noblate,i to je uspjeh,ali ako cemo skupiti sve,pa popusil ste bas :D
 

Gamma

Active Member
Reaction score
54
pa vi uzmite i to sto smo mi danas bice super.....
izgubili ste 5 gradova i hrpu defa,ja sam zadovoljan ;)
 

eXeCute

Member
Reaction score
0
Jbg kad ne mogu akcijom uzet onda je tu supak octopusy da im uskoci u pomoc.
Tako da su +11
Bravo momci samo dalje tako
 

Muhammad Ali

Active Member
Reaction score
0
Ma nista novo :D tesko je momcima pa moraju si olakšat..kad nikom nije do ratovanja izgleda :love: sta ni igraju dzaba onda.. Nek vode ljubav tamo negdje :lool:
 

coman

New Member
Reaction score
0
Jeli vam makar malo crnjak..ovo je sve izgubilo smisao..ako ste u zivotu cave de makar na igrici ostvarite nesto posteno,pokazi stav,ratuj posteno,izgubis cestitaj ima novi svijet ispravi propust s proslog i furaj dalje..
 

coman

New Member
Reaction score
0
Stvar je postenja,ugleda.. Uvijek netko mora izgubit. Pa zar bi ti sad presao u neko drugo pleme da je jace? Ili bi se borio do kraja..

Glupo pitanje brate vidis da je gore predhodnim odg nagovijestio da bi presao samo ako je jace neko pleme kako bi sacuvao guzicu..
 

Muhammad Ali

Active Member
Reaction score
0
Da ste bolje pleme nebi prelazili u Crnce ni za koju cijenu :hahaha:

Gubi smisao igrica uopče.. ako bi svi tako gledali i samo prelazili vamo tamo nebi nikad bilo ratova :D
a sad to je nešto drugo što šefovi njihovi tamo žele sve laganini i ne ratovat uopče.. Onda nek uzmu još par ljudi, i ostali kolektivno gašenje i neka im svijet..

sta radit niti drugo.. kad se vidi da ne žele rata.. Regrutirali svu PSIHU, koja im konkurencija bila, dobili večinu konta na račun njih.. I ni to im nije dovoljno.. Još im je teško izgleda.. i još se smatraju slabima.. Pa i dalje uzimat.. samo onda sa kim će ratovat?? :love:

ako se regrutira cijeli balkan.. DKL imaju uz sebe, Granicare isto tako.. Cijeli svijet protiv jedne ekipe.. I još se smatraju slabima i nemoćnima pa i dalje regrutirat sve redom :hahaha: :woot:

Ps neki pojedinci očito igraju cisto da igraju, kad svaki svijet se gleda odmah zatvorit sto prije.. I svaki svijet ista priča.. Povuć pola neprijatelja kod sebe.. ostali se pogase sta je i logicno i gotov svijet :)
 
Last edited:

robert deniro

Well-Known Member
Reaction score
152
meni je furka tuć protiv svijeta čitavog :D i realno pojedinačno malo je tamo boljih igrača,pojedinaca ima i kod nas,a izdajica što ima nek idu lagano da znam na koga se mogu oslonit :D al sad kad ne mogu ništa uradit ....
 

faree

Active Member
Reaction score
55
Puno bespotrebne priče i polemike, umjesto što bezveze pričate, organizujte se fino, raspodijelite deff, jer ipak je ovo svijet sa hramom i paladinom sa predmetom, em uz sve to i jako je spor...može se lijepo igrati ako imate volje, a ne na prvu kukati, sad vama crnci krivi što su regrutovali par igrača psihe isto kao da amateri nisu to uradili, dajte ljudi, manite se šupljaka...

Benjo ti bi trebao da znaš da je sve ovo što se dešava sastavni dio igre.
 
Top