cestitke

BushwackeR

Active Member
Reaction score
88
dugo ti treba da smislis odgovor, i opet ti je glup, al nema veze, navikne se covjek od takvih ljudi, gledaj sad ovako, ovo je tema za oprostaj sa ovog svijeta, mi smo se fino oprostili, ti sad tu seres nesto a samo ispadas glup, ja se ne zelim vise raspravljat, pogotovo sa takvim primitivcima, još jednom od mene čestitke pobjednicima, uživajte :D :pivo:

Dobar si, najvise volim takve kao ti kad nemas sta da kazes onda ti je neko glup i primitivan ( izadji iz svog sela i nauci sta znaci primitivan prije nego sto kostis tu rijec) Pobjego iz Team u Cm i sad je postao baja a do juce nije znao nuke da posalje..
Bravo
 

btr07

Member
Reaction score
1
Ako koga treba da krivimo za zajeb to smo mi sami sto smo dopustili da nam se tako nesto desi. Nije ni prvi put ni zadnji da neko nekog sjebe..
Mnogi ovo sve previse licno shvataju i previse ozbiljno igraju ko da je pitanje zivota i smrti.. Gluposti..
Nekima je najbitnije da stvore neko ime u virtualnom svijetu igrica jer nemaju nista drugo a to je tek sou program)
...
 

BushwackeR

Active Member
Reaction score
88
Ako smo mi pobjegli u saveznike šta su tvoji uradili ?

Evo vidi ovako da ti odgovorim.. Ja ili bilo ko od onih sto su ostali i napravili pleme Pingvini nije krivio slovence sta su uradili.. Meni licno nije smetalo a vjerujem ni drugim jer igram ovu igricu da se zezam.. Sa Davidom sam prvi put u plemenu i kad je uradio ono sto je uradio ugasio pleme i stavio racun na brisanje tu je kod mene dobio veliki minus sto sam mu i rekao i ja sam sa njim zavrsio za sva vremena.... kakav je igrac poima nemam ali ono sto sam dozivio u ono malo vremena je katastrofa.. Mogu komontno da kazem da Spidi,Mico, Rubo, Sale itd mogu da mu odrze lekciju u igranju ali to nije sad tema.. Nemam ja nista protiv toga da bilo ko predje u bilo koje pleme nego Pamy nema nista pametno da odgovori kad se nesto pita pa provocira i dobije sta je trazio..
 

Kublaj-kan

Member
Reaction score
11
Pa upravo zato što je igrica nema razloga za neka prozivanja i pisanja nekih gluposti . Ovo ste mogli u spamu pisati a ovdje čestitati pobjednicima i sve uredu :)
 

BushwackeR

Active Member
Reaction score
88
Slazem se.. ja sam se javio jer neki traze izgovore za poraz i slicne gluposti dok su sutali kad im je sve odgovaralo i bilo na dlanu..
 

Lord pamy

Active Member
Reaction score
38
Slazem se.. ja sam se javio jer neki traze izgovore za poraz i slicne gluposti dok su sutali kad im je sve odgovaralo i bilo na dlanu..

Da ne analiziram onaj tvoj post citav jer si dosadan, jos samo ovo, i ti si šutio dok ti je odgovaralo, molim te ako sereš sam sebi u usta, ne moraš probat drugima solit pamet http://prntscr.com/aah5vo Pozdrav :D
 

BushwackeR

Active Member
Reaction score
88
Da ne analiziram onaj tvoj post citav jer si dosadan, jos samo ovo, i ti si šutio dok ti je odgovaralo, molim te ako sereš sam sebi u usta, ne moraš probat drugima solit pamet http://prntscr.com/aah5vo Pozdrav :D

Nisi ti dovoljno inteligentan da shvatis, a kamoli da analiziras nesto, pogotovu taj moj post..Ja igram ovo skoro 9 godina i vodio sam plemena kako na netu tako i na .ba serveru. Nikad nisam nikog zajebo u igri, prevario Savez sa nekim i za mene je to supacki uraditi i ja to nikad ne bi uradio.. Ja nikad nisam osvojio ni jedan server niti meni sta to znaci u mom zivotu niti tezim za tim.. Sta ti tu nije jasno.. Rako sam Davidu da ih odjebe kad sam vidio izvjestaje ali me nije poslusao, i nisam jedini bio koji mu je govorio.. Sta ti tu nije jasno Jel ti stvarno IQ ispod 50 pa ne kontas.. Sta je meni odgovaralo, o cemu pricas ccc
Pogledaj post moj sto je BRT kopirao alooo
 

Crni-Vitez

Member
Reaction score
6
Cestitke protivnicima na osvojenom svijetu.
Na koji nacin i kako u to necu ulaziti,svatko zna svoje i njemu ide na cast i ponos,ali pobjeda je pobjeda:))
Odluka vodstva da cjelo vodstvo stavlja racune na brisanje,tako da se ne morate patiti sa sitnim barbarima ,sad sela barbaskih koliko hoćete velikih uskoro:))
Uza sve ovo da iskoristim priliku da se oprostim od plemena nakon godina igranja jel sve mogu podnest ali nešto šta nije realno nije i protiv čega se ne možeš se boriti,
Naravno govorim o ovim postavkama igre sa premom,kupovanje plemica,skračivanje gradjevina,igra pofredjena samo da se lova lupa,a ja tu se prvi ne vidim jel to više nije igra nego biznis za vlasniike igre kojima nikad nije dosta para pa samo stavljaju nove mogućnosti da se troši prem i pri tome kupuje.
Na kraju zamolba adminima da probaju mozda kod vlasnika svojih da vide neku mogucnost jel moze primjerice svaki peti svijet da se odigra sa normalnim postavkama,znači normalni prem račun,pomocnik i eventualno upravni i to je to,i onda bi se moglo odigrati,za to mi nije zao dati para za taj prem,pa onda se mozda vidimo.
Zelim vam sreće u danjoj igri :))



vule

Vule, sve najbolje u rl. :pivo:
Šteta da je ovako završilo, iako nisam igrao ovaj svijet u startu mi je izgledalo da će bit jako zanimljiv i najviše zbog toga pomalo sam pratio kako će se rasplesti. U startu su se pojavile neke moćne ekipe i sve je mirisalo na vrhunski server. Svi preduvjeti su bili tu, čak sam bio i u iskušenju da se uključim, bilo je poziva , ali očekujući jak server, a kako sam slab s vrimenom nisam htio bit samo statist.
Kad čovjek ne igra, moguće je da sve ne uprati, da nešto promakne, ali evo kako sam ja doživio događanje:
- SB i WP su negdje pri početku sklopili savez, ali u jednom trenutku je SB za vrijeme jedne svoje akcije napadnut iznenada od svog saveznika WP. To je Davida jako naljutilo i ugasio je. Ne ulazim u Davidovu odluku da li je prenaglio ili ne, samo konstatiam. Nakon toga snaga servera je drastično opala, pa i moj interes za daljnja dešavanje. Ovdje moram napomenuti da ne znam ko je u tom trenutku protiv koga ratovao, da li je bilo objavljenih ratova, tako da zapravo i ne znam sve činjenice.
- Ako sam dobro povezao, od ostataka SB su se formirali Pingvini.
- Svi su bili protiv pingvina (možda griješim) i dobro su se i držali ako je to tako bilo. Naravno da to nije moguće izdržat i pingvini pomalo posustaju i tada nastupa prelom:
- Rubo prvo nudi vuli savez !!! Reklo bi se logično, jer su ih u prošlosti WP već jednom zezli.
- Šteta da to nisi prihvatio, jer mi se čini da bi tada šanse bile podjednake. Odbijanjem saveza izabrao si neminovni poraz. Ne znam zašto si tako odlučio, niti očekujem odgovor, ali tada je po meni server završio.

Primjetio sam mnoge uvrede od nekih nerelevantnih igrača na račun vule, tako da je moguće da si zbog pritiska tih bezveznjaka donio krivu odluku. Moć medijske hajke. Kad šaka bezveznjaka blati legendu.
Vule, stari moj, ti si bio i ostao jedan od legendi ovog servera i ne obaziri se na to šta bezveznjaci pišu. Oni su u igri nebitni i sebi samo ovdje mogu stvorit dojam važnosti. Šteta ako su oni utjecali na tvoju odluku.

Mislim da si za onaj komentar o PB u pravu, tako da ću i ja kao i ti možda još nekad zaigrati neki svijet, ali samo ako bude imao klasične PB postavke. Ove PB svjetove nemam namjeru igrat ni da imam sve vrime ovog svita :)

Vrijeme je očito za neke nove klince, ako ova igra sa ovim postavkama uopće opstane.

Još jednom, sve najbolje u rl, vrijeme je da se i ti malo odmoriš :) :pivo:
 

Mrkey

Member
Reaction score
2
U penziji sam nakon hr20, ali bacim oko na neki zanimljiv svijet. Tako sam i ovdje pomalo pratio, jer tamo gdje je David i Sb sigurno je interesantno. Neugodno sam se iznenadio njegovom odlukom da raspusti pleme i prestane s igrom.

Kao što je Crni napisao i sam sam bio pred iskušenjem da zaigram, a izazovan server, kao što sam očekivao da će bit ovaj, odigrao bih jedino sa ekipom s kojom sam već igrao, bilo je i poziva, ali zasićenost i umor od hr20 kao i nedostatak vremena je utjecao da ne sudjelujem...
Slijed događaja nije mi baš bio logičan, uvjetovan je diplomacijom i odlukama pojedinaca o prihvaćanju ili odbijanju saveza. Tako su ovdje očito odlučujuću ulogu odigrali i neki "nekorektni potezi" pojedinaca.

Postavke su svima iste, tako da neko plakanje o PB mislim da ne drži vodu, ako nemaš hrpu premiuma za ulupat na ovakvom svijetu, onda ne igraj.
Možda zaigram sa starom ekipom, neki svijet, al samo svijet sa klasičnim postavkama. Slažem se s CV, mislim da je vrijeme da se neki stari i dokazani vukovi povuku, svako dobro im želim u rl. :pivo:

Čestitke pobjednicima. :pivo:
 

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
ovaj bušvaker bubašvaba došao se svađat. ajde pali momak, čestitaj ako hoćeš, ako nećeš, radi tebe ima kilometar postova, većinom nepotrebnih (na ovoj temi) .. Imaš spam brate mili idi se svađaj dokle ti je volja, šta si navalio ovdje. Ljudi su se obrisali i neka su, da ste bogdom i vi tako kad su vas slovenci zajebali, ja im ne bi prešao na kraju kad sam razvaljen, taman i da mi plaćaju... Moj je obraz ukaljan na hr20, i neka je, kad vidim kakvih sve ima starosjedioca, koji lafo eto hoće da igraju, neće da napuste..

haj bok mrš, zatvaraj server
 

DeletedUser

Guest
Halo igračino, smiri malo, i kupi dalje svoje i barbare gore u zapizdini, samo znaš pametovat, pusti nas da se fino oprostimo i to je to, samo si se ti pametan našao pravit

reče lord pamy koji rata nije pošteno vidio,možda koja svađica za mincraftima...
ne volim kad me vuku za jezik,dok je bilo rata izmedju pinga i vas ostatka,sav posao je wp radio,dok ste vi ladili jaja dole,izuzev par igrača...ja sam bio na frontu praktiči cijelo vrijeme sa slovencima,i jedini sam igrač u pingu kojem nije palo selo od wp...tako da molim te ne pricaj gluposti...

hvala na čestitkama,po meni ste trebali jos se boriti,zato jer bi svijet dobio dinamike i žar,i bilo bi svakako zanimljivije...al sta je tu je...

uživajte svi i sretno
 

Ekonomista

Member
Reaction score
0
ovaj bušvaker bubašvaba došao se svađat. ajde pali momak, čestitaj ako hoćeš, ako nećeš, radi tebe ima kilometar postova, većinom nepotrebnih (na ovoj temi) .. Imaš spam brate mili idi se svađaj dokle ti je volja, šta si navalio ovdje. Ljudi su se obrisali i neka su, da ste bogdom i vi tako kad su vas slovenci zajebali, ja im ne bi prešao na kraju kad sam razvaljen, taman i da mi plaćaju... Moj je obraz ukaljan na hr20, i neka je, kad vidim kakvih sve ima starosjedioca, koji lafo eto hoće da igraju, neće da napuste..

haj bok mrš, zatvaraj server

ko te šta pita, pogotovo što ne igraš ovaj svijet..
 

DeletedUser

Guest
Hhahaha nisam mogao da se ne javim na ovo :hahaha:


Bilo vam je smjesno kada je David napisao oprostaj ovdje i svi ste se ismijavali.


Ali eto nije dugo proslo isto tako "velika ekipa CM" stavlja racune na brisanje :hahaha:


Cestitke svima za uzimanju servera ;)
 

Muhammad Ali

Active Member
Reaction score
0
Hhahaha nisam mogao da se ne javim na ovo :hahaha:


Bilo vam je smjesno kada je David napisao oprostaj ovdje i svi ste se ismijavali.


Ali eto nije dugo proslo isto tako "velika ekipa CM" stavlja racune na brisanje :hahaha:


Cestitke svima za uzimanju servera ;)

ma otkud tebe tu :D ti da zaboravio igricu ovu :p
sasvim očekivani potez.. ovo sa gašenjem..

Ova ekipa nije mogla ni zasebno.. ni protiv Pingvina ni protiv Slovenaca.. a kamo li nakon šta se oni međusobno spojili.. nema tu aktivnosti prije svega.. osim nekih pojedinaca.. al teško da 5-6 ljudi sami osvoje svijet protiv daleko više aktivnih ljudi, i iskusnih isto tako..

tako da :pivo: i samo laganini.. Cestitke slovencima, a i pingvinima jos i više.. pošto su najbolja ekipa na ovom svijetu svakako :andjeo:
 

btr07

Member
Reaction score
1
Moj vjerovatno zadnji post na ovu temu i svijet hr22 uopćenito
Pobjednici jesu -WP- tu nema diskusije u svakom slucaju nadjacani su svi ostali kakogod zajebi kako se došlo do toga.
Ne žalim nijednu odluku sve su one dovele do ove situacije kada je racun na brisanju i nije mi krivo jer za daljnu borbu ne vidim smisao, uvijek može doci do preokreta nekih ali nemam motivacije da ih ganjam ni šta slicno.
Kao što neko rece što je bilo borbe kvalitetne borbe bilo je nakon što su popadali svi oni neaktivci na našoj strani, ili poluigraci tipa perses(ivan grozni), dagger,av@atar i sl. ako se ne varam doci cu do persesa na kraju.
Što se borbe tice bilo je kada se raspao -SB- te osnovan PING, necu preispitavati tu davidovu odluku on je napustio nije htio dalje, njegova stvar, ali je tu dao slobodu svim igracima koji je nisu imali u SB i novo vodstvo je tu ostala je skoro kopletna udarna ekipa Kenta(spidi uglavnom, kenta je u ribama :p i na "sastancima" hh), Sale, Mico, Rubo i novajlija u SB odlican racun Igor i djura penzija.
Znao sam da ce pruziti ogroman ako ne i jaci otpor od sb sto i jesu radili jer sb nije ni postojao tako dugo, i ja sam se borio sam sam bio na racunu pokrivao ga skoro 24/7 i nije mi bilo teško jer sam uživao u svakoj akciji napadu i odbrani.
Bilo je tu svega uglavnom bili su jaki i znali su šta rade, -WP- je postojao u to vrijeme samo na diplomaciji i kod jednih i drugih kupili su svoj kontinent od igraca sa 26 bodova do barbara dizali sela i skupili vojske koju je ping i cm u medjuvremenu gubio do nove godine praktično nije ih nigdje bilo i tad su dobili neke hrabrosti uzeli par barbara medju pingvinima što se moglo uraditi uvijek pauza ne pauza ali eto dodatni motiv ušli su i kupili onda uglavnom neaktivce i igračiće i to teško.
Mada i tu je bilo dobro dok Spidi nije napustio račun i Igor( Bushwacker) i postali su svi slabije aktivni de je dovelo do tog raspada... tad sam i ja bio aktivan samo bezveze onako da sam zelen jer nije mi bilo zanimljivo par sedmica sigurno dok nisam opt krenuo u aktivno igranje zbog društva koje je bilo tu.
Pa kad smo ja i osman preuzeli vodstvo plemena nije se tu puno dalo raditi kad imaš na zapadu račune koji su aktivni 1-2h eventualno naravno ni deffa nema niko na pretek niti se isplati deffati sva ta sela od takvih igrača. To nije bilo najgore računao sam na ekipu didi, bloody, zrinimir, zico te vuleta i bojanu da ce moci drzati taj zapad pod kontrolom međutim slaba aktivnost obaveze stisle didija šteta kojeg smatram jednim od najjačih igrača koji je CM imao sigurno, Bloody napušta jer se seli i dual posao, obaveze to se sve razumije, zrinimir se fino drzao i dobio bi jos podrške da se odigralo sve kako moglo, zico ne znam ni kad ga je napustio lazo ali smatram da je bez njega samo jak na riječima sry zico tako su stvari stojale, neaktivan i kada treba biti tu bolje posjetiti birtiju nego sjesti i javljati trainove naravno.
I kad je zićo padao jače akcija na njega prvi val sam mu sam odbranio jer nije bilo skoro nikoga kao i uvijek crveni se vecina 4-5 racuna zeleno no daleko da bi pomogli.
To veče sam dugo razmisljao šta uraditi te sam donio odluku i predlozio i vuletu zajedno sa jos par igraca da nemamo nikakve svijetle buducnosti jer ne moze se popraviti minus koji svaki dan raste u selima jer ljudi jednostavno neće da igraju ni da se potrude što bi ostali ispaštali svima ćemo im olakšati i tako je bilo poslije par negodovanja jer nam se nikome nije svidjela ideja da se brisemo jer to je priznanje poraza no i to se mora desiti niko od nas ne igra ovu igru od jucer i najteže je sebi priznati poraz kad imaš mogućnost da još pružaš otpora ali nažalost nedovoljnog za svako selo koje bi se uzelo padala su tri minimalno.
Ne znam kada je sale napustio račun ali i to se primjetilo davno. Prešli su u slovence, nešto što iskreno ne bih nikad pomislio da će biti urađeno jer ostali su tu da se osvete slovencima (saletove riječi) možda je zato i nestao sa računa, necu da miješam sve možda je neko samo htio osvojiti svijet što će na kraju i uraditi ako se ne desi šta prilikom finalne postave od 35 računa.
U svakom slučaju tom sam odlukom nekako bio razočaran u te igrače no ovo je samo igra i oni su odigrali igru ako njima ništa ne znači, ne znači ni meni taj prelazak znam samo da smo poraženi i pingvini i CM od WP-a i to je to kako je došlo do toga na našu sramotu ide i jednih i drugih.

I da se vratim do ovih igrača za kojih imam ovako reći nešto koji su toliko veliki da ne znaju ko im vodi pleme s kim igraju očigledno ne znaju za twstats jer ja tu vidim dva sela jedno vraceno nebitno i sva njegova sela su od raspalog sb, raspalih pingvina uglavnom onih koji su prestali uveliko je pomogao plemenu ne sumnjam, govorim o persesu trenutno no odnosi se na sve iste koji se u pozadini pitaju zašto im ne padaju sela i dižu se u nebo. Te znam da je nekome prijetio kao sreca sto je daleko od fronta svi igrači su imali mogućnost da dođu do fronta do sad da su htjeli, razumijem kako nešto mićo može reći on je bio zadužen za odbranu uglavnom i nije mi čudno što su mu sela toliko zadeffana i većina deff jer on je branio sva ostala. Ali poruka za ove bisere(svako pleme ih ima) većinom je bolje šutiti nego praviti budalu od sebe i sramotiti se džaba iako će možda neko reći da i ja to sad radim nebitno.
Ovo je i moj zadnji opširan pozdrav za sve suigrače i protivnike, sretno svima i uživajte Wolf Pack izlazi sa ovog svijeta kao pobjednik neka budu zadovoljni i njima čestitke mislim na one prije spajanja ostali su izgubili koliko i ja što sam ;)
Manje više čestitke se odnose na upornog kulijacka, jerry-ja i par računa koji su bili kopletni defferi tipa motorka jer takva im je dužnost bila i odigrali su ju.
Ovaj goodlife šteta što je smiješan i jedini je van ove postave, ne znam na kojem računu igra predpostavljam The man that bla bla sramotno izražavanje nadam se da ti je srce puno jer si sad "neko".
ćao ćao i ova tema može na lock svako ko je imao šta reći rekao je :pivo: živjeli, imao sam zadovoljstvo igranja sa nekim suigračima kao i neprijateljima.

Nermin
 

mr.goodlife

New Member
Reaction score
0
samo da neces bit u dilemi;) goodlife odigrao zadnji mjesec na Kulijacku, tako da hvala ti na komplimentu, a prije nisam igrao od 11 mjeseca...

Pozz
 

haris22

Member
Reaction score
6
Čestitke na osvajanju svijeta ;)


Ljudi su osvojili nemate šta dalje raspravljat korektno ili ne njima se piše pobjeda




arivederči
 

ja sam bio pro

Well-Known Member
Reaction score
171
Cestitke, dosta zanimljiv server. :)
Jedini krivac sto CM nije osvojio a bio je u odlicnoj prilici je Vule. Jer je glumio kao po obicaju :) i cemu brisanje racuna Pingvini su toliko izdrzali a vi brisete sad RL :)

ne prozivam nikog osim Vuleta cestitke CM
sjajni igraci nema sta btr, kublaj, pami od prije i sam prije nego sam htio i zamolio Vuleta za ulazak znao sam sto oni ulaze momci znaju da igraju , i Nermin je veliki covjek poslije svega, ova dva su me izdali ali nema veze, ovo je za mene igra i ne shvatam nista ozbiljno.

Cestitke slovencima, ali najbolje akcije i najbolje radnje su pruzili igraci Pingvina i Kulijack i njegova dva igraca Jerry i ko vec, ostalo nula bodova, a Pingvini itekako mnogo toga pokazali :)

Vule sta god ti napisao ispao si curica na ovom serveru, ono sto ja znam da sam bio na celu tog plemena u trenutku raspada SLOZNE BRACE, i pregovaranja diplomacije ono sto znam da bi uzeo server ti si liku izgubio ne moguce, nakon raspada SB tek kroz mjesec dana si pravio prvu akciju i Slovenci su te ogranicili kao balkon, igraci su ti se klali izmedju sebe farmajuci jedne druge za pljackase , i to farmali sa teskom konjicom a front ti bio prazan nikakv si ti vodja. Toliko od mene za tebe .

A dosta igraca a posebno bih izdvojio katalonija, i Indira vrhunska igra nema sta :)
Blod, Miki isto odlicno igrali u svakom segmentu igre i puno igraca iz CM je propalo samo zbog toga sto su imali vodju koji nije znao da vodi pleme mozete vi pricati sta hocete to je realnost CM nikada nije imao vodju, a to su Pingvini dokazali , ko je pomno pratio shvatit ce o cemu pricam :)

hvala svima na zanimljivom serveru vidimo se na sledecem serveru gdje cu da izdominiram vecinu ajd sad pozdrav.

:love:
 
Top