hr23-rasplet

demon13

Member
Reaction score
0
"-Po tebi? Po osobi koja je samo jedan dan odjebala, dala acc kome vec da je da ulazi i trazi stanje offa, iskoristi dijeljenje veze I ostale stvari koje si ti znao o nama. Koje muljanje, kojih 5 igraca? haha, šta uvuko si im se u supak, pa ti tamo lijepo, pa mozes blatiti nas."

Mom racunu niko nikad nije imao pristup, nisu iskoristene prikupljene informacije i sad pricas bez dokaza iz mrznje prema meni. Ne dotice me ni sekunde ovo sto pricas. A sto se tice plemena, ja ko konj radim, sittam po cijelu noc, sjecem, pravim akcije, i par igraca mi dostavi trazeno. Ma ljudi, za vas su crnci nebo, bog. Igraci 1000 put kvalitetniji, aktivniji i bolji.



-Nisi vidio muljanja? Znaci nisi vidio kada je nexus (predpostavljam) uređivao onu sliku kad je Atila poslao u CROWSima na sv 24, gdje se htjeo pohvaliti prem. bodovima i uhvatio sobu vodstva DKL-a, onda uredio sliku i prodavao našim igracima kako imamo spiju u vodstvo, rusio moral. Ili ti kako je meni prijetio da cu se jednoga dana probuditi sam u plemenu da ce sve izbaciti s tim spijunom.
Kao sto se i zna vecina dkl-a igra tu iz zabave, zbog drustva, ne zele svi pobjec u crnce zbog pobjede.

Ako ne znas oko te slike, onda nemoj naslijepo nexusa kriviti. Spijun u vodstvu ima, saznao sam i ko je. Ti slobodno zadrzi taj svoj stav da sam ja bio spijun ili da vam nexus pokusava neku pricu prodati.

Za crnce sam govorio da se odma krene jer je to mnogo bolje od onog tvog sto si govorio "dacemo im 24 sata primirja ono KAO da ispadnemo fer". Bas tacno tim rijecima.


"Tu se predstavljas kao iz gledista neutralne osobe na svu ovu situaciju DKL-a i Crnaca, osobe koja je bila u oba plemena, pa ti sad crnci vise pasu, pa pokusavas DKL blatiti."

Na strani sam crnaca, vidio sam njihovu igru, a to racun gdje igram nije uopste bitno, niti sam neki kljucni igrac kao nexus i pjana, tu sam vise radi zajebancije, zabave i druzenja. Ti ako mislis da sam "pobjegao" na ovaj racun i da sam zbog tog sto je racun u top 3 ja ti se samo mogu poceti smijati. Ovdje je poprilicno dosadno, vise sam volio sto sam imao izazov dok sam jos igrao na svom racunu, ali eto.

"jel se secas mog odgovora kada smo pricali na skypu? Reko sam da zelim pošteno ratovati i da ne želim blatiti svoje ime i uprljat si obraz."

Kao sto vec rece: "Za crnce sam govorio da se odma krene jer je to mnogo bolje od onog tvog sto si govorio "dacemo im 24 sata primirja ono KAO da ispadnemo fer". Bas tacno tim rijecima."

Ja podrzavam ovo sto kazem da se odma iznenada krene, jer je jebena ratna strateska igrica. Ti pravis od ove igrice neku šupačku, da budes na izgled fin, a lažov i muljator najveci na serveru. Znaci ono dno.


Ono se moze ajd smatrati multicem, racun na kojem je moj brat igrao i ja ga kasnije preuzeo samo radi toga da se ima uvid u akademiju. Dijeljenje veze bilo, nikakve ilegalne radnje i nista protiv pravila. Ne kao ti koji koristis HOLA vpn za google chrome i ulazis na vise racuna mjenjanjem IP adrese i sve mi to licno na skype ispricao :)


-Još gore ako tvom racunu nitko nije imap pristup, vidiš, ja sam mislio da je to radio netko od crnaca, znaci ipak si ti :(

Kako si me prozivao ja sam ti vratio.

Hahaha da elvire, samo si ti radio u tom plemenu, nitko s tobom nije, ja ti uopce nisam pomagaonapraviti akciju, sram nas bilo, koji si ti mucenik bio :(

-Imali spijuna ne imali, tad je ta slika uređena, dobio sam orginal. Ako smo stvarno imali spijuna u vodstvu, njemu na dušu, a vas sramota da nas niste mogli prije dovrsiti.:)

Da si malo bolje razmislio, Kao sto vec rece: "Za crnce sam govorio da se odma krene jer je to mnogo bolje od onog tvog sto si govorio "dacemo im 24 sata primirja ono KAO da ispadnemo fer". Bas tacno tim rijecima."

Htjeo je ispasti pošten ili ti KAO pošten, nema uopce razlike, kako god sam rekao, svojim postupkom sam ispao posten, ujedno i dkl u toj situaciji.
Taj KAO u mojoj rečenici ti upravo govori nešto, govori da su mi ipak neke stvari vaznije od pobjede ovog servera, govori da bi ih najradije odmah napao, ali da mi to moj obraz, ponos, kako god hoces nazvati, neda.
Sto se ne može reci za tebe :)


Ja podrzavam ovo sto kazem da se odma iznenada krene, jer je jebena ratna strateska igrica. Ti pravis od ove igrice neku šupačku, da budes na izgled fin, a lažov i muljator najveci na serveru. Znaci ono dno.


Ono se moze ajd smatrati multicem, racun na kojem je moj brat igrao i ja ga kasnije preuzeo samo radi toga da se ima uvid u akademiju. Dijeljenje veze bilo, nikakve ilegalne radnje i nista protiv pravila. Ne kao ti koji koristis HOLA vpn za google chrome i ulazis na vise racuna mjenjanjem IP adrese i sve mi to licno na skype ispricao

Ma tako je najveci lažov i muljator, ufuf i svi to mogu potvrditi? ili samo ti, osoba koja je presla u crnce? Kao što sam rekao, ti se nemaš pravo meni odnositi i prozivati, da sam sve to što si rekao, opet sam 10x bolja osoba i manji muljator od tebe.

Hahahaha tvoj brat? ajd onda pozdravi ga. :)
Kad ti sve tako znas o meni, gdje su meni ti multici, navedi mi ime jednog, gdje su sad, da ih nisam mozda noblao?
Kad vec okreces neke rijeci iz konteksta, drzi se neke baze, pricaj povezano, s dokazima.
 

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
@demon13 - Čitava priča ti se svodi na to da je Elvir špijun, ja ti ne moram ništa govoriti, ali ću reći, jer takva sam osoba. Volim raspravu, pogotovo kad se ne psuje. Elvir nije bio špijun, nije prenio niti jednu informaciju, niti smo to tražili od njega, niti ja niti nexus. Svako vaše selo koje smo noblali, noblali smo fer, korektno i pošteno. Do tebe je da li ćeš vjerovati meni na riječ ili ne, a iskreno da li ćeš, ne zanima me, ja sam svoje rekao i iza svojih riječi stojim.

Dalje i dalje, prozivaš čovjeka na osnovu toga, a eto čovjek ti reče za mijenjanje ip adrese da možeš ulaziti na druge račune da se to ne primjeti, nisi ni riječi odgovorio na to. Znači istina. Onda dalje, ona slika da teachers igra na tvom računu, a tamo teachers u grani, solidan račun... Nemojte da se perete džaba. Ovo što Elvir kaže da su Crnci 10x bolji od DKL-a, dođi na neki račun na 5 dana, pa ćeš se uvjeriti u to i sam. Onda dalje još nešto što sam zaboravio sinoć. Napisao si da je Blacknight2 držao rezervacije na selima da bi ta sela posle noblali Crnci ili šta si već napisao. POGREŠNO. Al ti se neću objašnjavat, jer nema smisla, šta god rekao ti ćeš da proturječiš, 'Elvir je bio špijun'. Spusti se ti na zemlju i razumi već jednom, da je DKL ipak DKL!!! Da od toga hljeba nema...

Kod crnaca rezervacije na crvene tačke ne važe.. Bitno je da to što je crveno i neko ide na to, postane plavo, a ostalo sve manje više bitno.

Lijep pozdrav i uživaj u ovom suncu :)
 

AT ANIMAL

Super Moderator
Reaction score
2
Zanemarit ću sve uvrede do ovog trenutka, ali dalje vise ne. Ja znam da su svi vrući poslije kazni InGame, pa onda se nacrtate kod mene na forumu. Ukratko par stvari.
Ništa ne postižete vrijeđanjem administracije. Pravila su takva kakva jesu, kako se ona primjenjuju, e to je isključivo između vas i podrške. Da se mene pita sva pravila bi bila mijenjana, na puno, puno jasniji i stroži način.
Također hr serveru očajnicki treba ograničenje s masters finala, a to je da svaki igrač do isteka zaštite ima mogućnost ulaska u pleme a nakon toga vise nema prelazaka, samo izlaz. Također na to bi trebala ici postavka zabrane van plemenskog deffanja. To je ono sto bi možda vratilo svrhu igranja, u kojoj je pleme ispred racuna, i gdje se igra za pleme a ne za vlastite racune. Ovako sve je to jako jako lose i daleko ispod kvalitete nekih starih Hr i Ba servera, bez da se itko uvrijedi. Toliko od mene i ponavljam, dalje idu kazne ukoliko bude vrijeđanja.
 
Last edited:

DaLco

New Member
Reaction score
0
Jos uvijek ne razumijem, zar vi nemate one svoje ba servere?
Daleko od toga da omalovazam nekoga(svaka cast pojedinim igracima) ali sta bosanci i janezi rade tu?
Od kad ste se vi prikljucili ovdje to sve neke spletke, ovaj izda ovoga onaj onoga...
Unistili ste mi i ovo malo volje sta sam imao za ovom igrom.
Sve negdje do hr 6-7 je bilo u redu, od onda se sve kroz neke dogovore i izdaje osvajalo svijetove, to vise nije ni blizu strateskoj igri kakvom se predstavljaju plemena.
Tolko od mene i nadam se da ce ubuduce biti drukcije iako ne vjerujem bas...
Lp
 

NEXUS

Banned
Reaction score
87
Jos uvijek ne razumijem, zar vi nemate one svoje ba servere?
Daleko od toga da omalovazam nekoga(svaka cast pojedinim igracima) ali sta bosanci i janezi rade tu?
Od kad ste se vi prikljucili ovdje to sve neke spletke, ovaj izda ovoga onaj onoga...
Unistili ste mi i ovo malo volje sta sam imao za ovom igrom.
Sve negdje do hr 6-7 je bilo u redu, od onda se sve kroz neke dogovore i izdaje osvajalo svijetove, to vise nije ni blizu strateskoj igri kakvom se predstavljaju plemena.
Tolko od mene i nadam se da ce ubuduce biti drukcije iako ne vjerujem bas...
Lp

S kim se grudvas? :D
 

ahmedking

Member
Reaction score
2
Ajde ovako da obrazložimo. Uđeš jednom igraču presječeš train ajmo reći, uđeš drugom pripaziš mu na napade, izmičeš vojsku, uđeš trećem odradiš mu farmanje ajmo reći, uđeš četvrtom pošalješ deff negdje, uđeš petom, uđeš šestom.. A šta pravila ove igrice kažu? Ako paziš i čuvaš 2 računa u 30 dana, onda nećeš popit bana :)

Niko igricu nije upropastio, već ste vi svjesno to radili, znajući pravila, znajući posljedice. Ne možeš ti igrati na 5 računa, pomagati, uskakati kad nekog nema a ostavi ti sitt, vas 3-4 glavnih igrača sitta pola plemena, i kažu ne možete nas probit u akcijama? De ba iskulirajte ljudi.. Prijavite i vi crnce, ko bude banovan, banovan je sa razlogom i zasluženo ...

pjana, rijetko komentarisem nesto ali ovo moram, zasto ova pravila oko banovanja ne vaze za sve igrace???
 
Top