Raspuštanje plemena -REV-

Lord pamy

Active Member
Reaction score
38
Evo ovako, kao jedan od vođa plemena, moja je hajmo rec neka duznost ovdje objasnit zasto i kako :p Razlog raspustanja plemena REV je jednostavno taj, ,sto u zadnje 2 akcije padaju sela zbog neaktivnosti, a ta neaktivnost je uzrokovana problemima u RL pojedinih igraca. Vi neprijatelji mozete pricati da ja sada trazim neke izlike ovdje, ali samo vam iskreno kazem sta je i kako je. Racun btr, od 3 osobe sto su igrale, vec 2 mjeseca igra samo jedna osoba, a to je osman, na racunu ubica26 ostao je samo dene, a i on vise ne moze zbog problema u rl, ,zato ste jutros onako olako i uzeli sela, racun predatori, najavio ima nekoliko dana da prestaje igrat plemena skroz, racun feel the pain, 100ka ne igra vec 2 ipo mjeseca, na tom racunu je bio privremeno osman, pa zadnja 2 mjeseca tamo igra kublaj-kan, na racunu Kublaj-kan, igram samo ja vec 2 mjeseca, racun Avatar of Water, igrao avdo, ali i on ne moze vec 2 mj zbog skole, jos jedan razlog zasto je padao preko noci, nemojte misliti da trazim izlike, samo vam kazem sta je i kako je da se ne bi umislili da ste kao nesto bolji ili tako nesto, do jutros je statistika bila -1 selo za nas. Jutros sam mislim prvi put igrao samo na svom racunu kad je vasa akcija bila, i vidili ste kako ste prosli sto se tice mog racuna. E sad odmah kad sam se dotakao toga jutros, da kazem koju o famoznom igracu Volfiju.

Ja stvarno ne znam kako taj frajer ima volje igrat na nacin kako igra. Glavni racun Volfi2 i multica 10-15, kupljenje svojih multica, ni u jednom ratu na ovom svijetu nije nista napravio. Dosta vas koji igrate duze vrijeme znate sta i kako radi, al opet ne mogu da ne spomenem, Mujo, SOVA, Nimi, Mare57, shine, carper, anamari, Zoka, Positive, Argeleb II, i jos nekoliko njih, ko ce ih sve nabrojat, sve njegovi multici. Dokaz jos jedan, idem ja u nocnom kupit racun carper, neaktivan racun, rese zakucale, skoro pa prazno selo, idem ti ja tako u nocnom, 5 sati train putuje, jbg daleko sta cu, al neaktivan, i izvidjam ja tokom noci, sve normala cijelo vrijeme isto, kad pola sata prije udara, volfi sa glavnog racuna salje skaute na moje selo, da vidi jel mi otisla baklja u pojacanje u selo sto noblam, i ja odmah znam sta je na stvari, dolazi moje izvidjanje prije plemica 8 min prije, sjece mene volfi iz okupljalista na racunu carper. drama prava, dan prije preda probao na racun anamari, ista situacija, 2 jutra nakon toga, ide se na pekya, kad tamo volfi na racunu, i evo sto je glup i nepismen znate ono njegovo pisanje sa slovom š, on isjece na pekyu iz okupljalista i stavi naziv Pad ovog Šela, e glupane, naravno, svaka cast, prevario si i admine sa multicima i car igre. i da jos nesto, recite vi meni jel ovo realan broj porazenih 5-og igraca na serveru, koji ce na kraju zavrsiti kao drugi, jer Marko mora biti br 1. http://prntscr.com/d84i4j ja toliko imam u pojacanju :p

E sad, dezurni glasnogovornici CROWSA na vanjskom forumu Doktor i mali Adin, Doktore samo cu ti rec da se ne uvlacis svakome i da moras pojest jos puno pure da dosegnes nivo igre nas nekoliko koje si prozivao, iako nisam ni u najboljim odnosima sa Adinom malim, moram priznat da je za tebe Anele on institucija, sto se vidilo kako je sjeko trainove kad je on bio na racunu, i Anele povuci se malo, nije ti potreba da te brukaju gdje god dođes, kao u PDP neki dan, hvalis se kako igras, lik ti kaze vidili smo, mislili smo da dajes sela, eto kako smo te rasuli, pametnom dovoljno.

E sada jos koja rijec o "najjacem" liku na serveru, Marku. Odmah da kazem svima sto sam i odmah rekao, meni da je cilj osvojit svijet, pogotovo na nacin na koji ga Marko osvaja, ja bih ostao u CROWSU suti i igrao, svakako je trebalo jos 20 dana da se zavrsi svijet, ali posto ja nisam supak u RL a ni na igri, napustio sam pleme, jos sam upozorio marka na to, nije mi vjerovao, mislio je da nemam muda sta li vec, pa eto, svjestan si valjda i sam, da mozemo mi ovako igrat jos 2 godine, da nas skroz porazite, ali necu, naprotiv, pokazao sam ti a i svima, da sa 4-5 dobrih igraca ,i ostatkom ekipe koja je limitirana potpuno ravnopravno stojim protiv tvoje ekipe za koju si reko citiram, CROWS je najjace pleme na hr serverima, jojjj kako sam tada pao sa kauca od smijeha, htio si me zastrasit sta li vec, meni supljake neke prodavat, i je li te sramota da ja imam vise porazenih u napadu od tebe, sa duplo manjim racunom, za obranu necu govorit, posto sam plemenski deff i baklje navuces kod sebe. I da ono trazenje deffa od plemena RBK i igraca hahaja, krajnje smijesno, od toliko sela i igraca vise nisi u stanju organizirat da to funkcionira, i ovo od neki dan kad si i ti mislio odustat od igre, kad si trco sa faksa da pravis fejk skriptu, pa opet trco nazad na faks, pa doso kuci, vidio da samo 5-6 igraca fejka, sve smo to znali, nemoj sad rec patku si nam bacio il tako nesto, dopizdilo ti je, reko si da cemo nestat za 20 dana, i da ces ubicu restartat za 3 dana, vrlo ambiciozno nema sta. i jos jedna stvar o tebi, odjednom ti smetao premium kad je ubica dizao zid na 20, a kad si se ti hvalio sa premiumom to nije bilo problem, dvostruki standardi neki, pase samo kad ti kazes ;)

I poruci onom silverkingu sto je doso na ERROR racun ,da se ne bahati mnogo, vidim i njemu smeta premium, winetu takodjer poruci ono kad mi je jebo sve na Svi svete, kad sam ga napo, da je imo priliku da predjem i on je prvi dan nas napo, nismo ga dirali dok on nije nas, tako da, lagano znaci

Jos cu vam pohvalit 2 covjeka iz plemena CROWS, Maximusa koji je igrao na ramosu, kad sam ga sjekao sa milicijom na valentina racunu, legenda covjek, bas smo se ispricali, i moram pohvalit Dzokavca , na stranu ono sta je bilo prije nekolika mjeseca, jedini je koji je realno priznao kakva je situacija, kad se ERROR hvalio kako je mocan a dzokavac mu reko, skucali smo 200 nuka uzeli 4 sela oni nama 20, postujem one koji realno kazu, a ne oni koji se prave fini.

I mojoj ekipi svaka cast na borbi, legende ste svi, bili smo ko jedna mala porodica, najbolji ste i da ne zaboravim

Cestitam plemenu CROWS na osvajanju svijeta, uzivajte, vcrs u 22:00h se raspusta REV, Pozdrav.
 

mejra

Active Member
Reaction score
48
Nemam nista lose reci,ja sam uvijek govorio da ste jaka ekipa i da bi trebalo jos NAJMANJE 6 mjeseci da preuzmemo veliku incijativu to jest da vas porazimo,jer naravno mislim da smo jaci,ali pruzate itekakav otpor,dva vasa najjaca igraca su vas mnogo drzala,a kako vidim ne mogu da igraju tako da razumijem kad obeveze zovu,igrali ste lijepo,cestitke i vama :)

Samo cu jos dodati da koliko god vama bilo krivo na Marka,to je igracina i pol,kao to ubica sebi vuce baklje tako i atila sebi,jer je ipak bio najjaci igrac i mnogo nas je drzao,tako da logicno je da cemo ga osigurati sto se dosta puta pokazalo produktivnim,covjek je po 12 13 sela sam u akciji noblao,a i spasavao svojih mnogo vise mnogo puta.
Sve u svemu,cestitke i lijep pozdrav.
 

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
Ja bih rekao par stvari, a pošto ne moram nikoga pitat mogu li, znači mogu i laganice.

Za ekipu, pami,kublaj,osman,indira,nerko,stoka, i ima vas još par sa ovog svijeta ali ovu ekipu najbolje poznajem sa hr22. Maloprije sam pričao sa benjom oko vas, i rekao mu da ste vi igrali od zadnjih 5 svijetova 2 najjača svijeta. Prvo na hr22, znači pokazali ste se ne odlični, nego super odlični 10+ sve plusevi sve pozitiva maksimalna. Borili se i to sam vidio iako smo mi prestali igrati taj svijet, radi problema sa vuletom. Za to manje više sad je riječ o ovom svijetu 24. Nerko već odavno ne igra, čini mi se da se zaposlio, jedan odličan igrač, preaktivan igrač manje. Stoka također napustio igru. Znam koliko vam je falilo igrača, znam i kad mi je nerko pisao još dok sam igrao hr23 i završavao tamo stvari do kraja, da dođem igrati kod njega na računu jer na računu nije bilo NIKOGA! Znači prazan račun, i onda se sa par sitova( sve po pravilima) i prebačajima igrača sa račun na račun, sa dolaskom andya čini mi se na jedan račun opet oformilo jako pleme sa nekolicinom igrača koja vuče sama ogromnei malo manje račune. SKIDAM KAPU I DAJEM RESPECT SVIMA VAMA. Ogromni ste igrači, prije svega ljudi, ljudine. Mnogo veće ljudine nego što je npr Marko. Ne bih njega puno spominjao, iako je hr21 osvojio spajanjem, noblanjem free sela i opet nije uzeo prvo mjesto, mnogo mi je žao radi toga. Hr 24 je probao isto tako, Na početku je imao CROWS, SWORC I EKIPA i savez sa DKL plemenom. To su 4 plemena kao jedno!!!! To je jad za mene. I čak i dan danas imaš sve tri ta plemena, osim DKL-a koji su potrčali sa tobom osvojiti svijet. Ja opravdavam apsolutno sve one koji su prešli u REV, jer takvo osvajanje svijeta liči samo na Marka i nikoga drugog. Eto uzet ćeš taj svijet, pa da ti i čestitamo, red je.

A za ovu ekipu koju sam gore nabrojio, uvijek, ali uvijek sa mnom u ekipi imate mjesta. Vi ste pokazali ko ste i šta ste na ovoj igrici, prvo kao ljudi, drugo kao igrači. Svaka vam čast i ja vam čestitam. Držati se toliko vremena protiv mnogobrojnijeg, jačeg, sa duplo više sela plemena, vi ste moralni pobjednici tog svijeta. Čestitke za vas momci, CROWS će osvojiti, to je manje više, ali mislim da će među ovim igračima koji redovno igraju trenutno, taj svijet ostati zapamćen po jednoj od najboljih udaračina na ovom serveru.
 

mejra

Active Member
Reaction score
48
Zal, veliki zal ,najjaci rat a pobijedise slabiji
ahahahahahahah cuj slabiji
sad se zna pricati o nekim zavjerama,prelascima,spajanjima,ne znam ni je cemu
a to kad neko spome kako ste vi uzeli 23,25,to odma dodju trojica ovdje da galame hahahha i posle kaze dupli standardi
 

dopke

Member
Reaction score
0
POZDRAV ZA BRATA KURBLU KOJI JE ZASLUZAN ZA OSNIVANJE I RASPUSTANJE REVA o/////////////////////
 

katalonija

Active Member
Reaction score
62
Nikad mi draze nije bilo izgubit haha. Bravo za momke iz krausa sto su radili ogroman posao znaju oni ko su, ja vise nisam mogo jbg, poz za jopu brata ahaha

I iskrene cestitke, pokazali ste vise volje i upornosti :)
 

Ludi petak

Active Member
Reaction score
175
cestitke i od mene mada nisam nesto igrao , koliko toliko zao mi je bilo ovih jacih igraca koji su sve nosili , jos neki morali odustat pa se aktivnost raz*ebala ....vidim nisu znali spavat uvijek tu , nek odmore malo , svakako vrhunski igraci na obje strane ... poz svima
 

peky

New Member
Reaction score
0
Ko god da si i šta pises gluposti wolfy nikad nije bio na mom racunu
racun peky igram jedino ja i nitko više to kaj sam stavio onakvo ime sela i uopce me kuzim kak ste to uspijeli povezat s volfijem
Gotovo je kraj drago mi je kaj ste izgubili
 

Lord pamy

Active Member
Reaction score
38
POZDRAV ZA BRATA KURBLU KOJI JE ZASLUZAN ZA OSNIVANJE I RASPUSTANJE REVA o/////////////////////
http://prntscr.com/d86vg0

i kad ti se dodje pohvalit igrac koji salje fake train, koji putuje vise od dometa plemica, o cemu vise da vam pricam ljudi moji, stavio racun na brisanje, al zaboravio skripte sacuvat, pa ponovno uso, i doceka me genijalna poruka
 

Lord pamy

Active Member
Reaction score
38
Ko god da si i šta pises gluposti wolfy nikad nije bio na mom racunu
racun peky igram jedino ja i nitko više to kaj sam stavio onakvo ime sela i uopce me kuzim kak ste to uspijeli povezat s volfijem
Gotovo je kraj drago mi je kaj ste izgubili
peky, prodaji maglu nekom drugom, ti si igrac od 32 sela, koji nije napravio nikakav ucinak u bilo kojem ratu na ovom svijetu, osim sto si se zakuco nekoliko puta, uzivaj
 

dopke

Member
Reaction score
0
http://prntscr.com/d86vg0

i kad ti se dodje pohvalit igrac koji salje fake train, koji putuje vise od dometa plemica, o cemu vise da vam pricam ljudi moji, stavio racun na brisanje, al zaboravio skripte sacuvat, pa ponovno uso, i doceka me genijalna poruka

druze moj ja fake train u zivotu nisam slao duze od 5h ne znam kakve su ovo gluposti sto pricas, a to da ti nisma vratio se varas, razbio sam te jedno jutro, 4 sela si fasovao i pokusao si par puta vratiti sva 4 a vratio si nijedno, PRIZNAJ PORAZ LAKSE CE TI BITI!
 

Lord pamy

Active Member
Reaction score
38
pa ako cemo realno ovo se moglo zavrisiti samo na ovaj nacin, iskreno svaka cast svima,


druze moj ja fake train u zivotu nisam slao duze od 5h ne znam kakve su ovo gluposti sto pricas, a to da ti nisma vratio se varas, razbio sam te jedno jutro, 4 sela si fasovao i pokusao si par puta vratiti sva 4 a vratio si nijedno, PRIZNAJ PORAZ LAKSE CE TI BITI!
sad mi je samo zao sto nisam sliko kad si slao, citavo se pleme smijalo hahahah, da, uzeo si 4 sela, ono jutro kad nitko nije bio na racunu, al si probao poslije kad sam bio na racunu, pa mi dosadno bilo, i svakog ti plemica posebno sjekao, ako je tebi pojam razbit nekoga kad uzmes 4 sela, meni je to onako iz zajebancije, i procitaj prvi post u ovoj temi i vidi jesam li prizno poraz, a vidi se koliko si dobar igrac, kad sam najavio brisanje racuna prijetis sad cu ti vratit za ono prije osnivanja REV, pa mudonja sto mi nisi dosao zaprijetit do neki dan, hajde uzivaj u pobjedi
 

dopke

Member
Reaction score
0
sad mi je samo zao sto nisam sliko kad si slao, citavo se pleme smijalo hahahah, da, uzeo si 4 sela, ono jutro kad nitko nije bio na racunu, al si probao poslije kad sam bio na racunu, pa mi dosadno bilo, i svakog ti plemica posebno sjekao, ako je tebi pojam razbit nekoga kad uzmes 4 sela, meni je to onako iz zajebancije, i procitaj prvi post u ovoj temi i vidi jesam li prizno poraz, a vidi se koliko si dobar igrac, kad sam najavio brisanje racuna prijetis sad cu ti vratit za ono prije osnivanja REV, pa mudonja sto mi nisi dosao zaprijetit do neki dan, hajde uzivaj u pobjedi

daleko si mi bio, kreno sam preko btra da ti se priblizim al uplasio si se mog dolaska i pobekao :D :D :D
a te fejk trainove il si izmislio ili je neko od duala slao, ja ih saljem samo kad lovim nocu na bliza sela ;)
 

SilverKing

Member
Reaction score
0
Jarane, što se tiče tog nekakvog " bahatog ponašanja " u vezi kucanja što me je Džoka "spustio", to mi nije jasno. Kucali se, uzeli 4 sela vi nama 20. To sad neki problem. Prije toga 2 akcije, vi ste se kucali samo na jedno 40 nuka mog deff-a što je bilo i uzeli jedno 5-6 sela. To što se tiče kucanja, nikako mi nije bilo jasno zašto se diže tenzija. Nuke il se kucaju il prolaze. I nek se kucaju, svakako se prave za 10 dana, ha ja.

Što se tiče premiuma, hoš mi reći da je uredu, da lik izgradi zid 20 za 2h? xd De prijatelju budi realan. Ubica ne bi bio upola onakav, da nije bilo premiuma. Ja što se tiče samog osvajanja sela, nisam nešto doprinijeo, priznajem bez imalo neke grižnje, jer sam zato nabavio deff za frontu.

Što se tiče te vaše neaktivnosti, pa jbg i ja sam imao IRL, fax, obaveze i slično i ipak sam imao vremena da pokrijem račun 19h sam, a vas 2-3 na računu ste bili niste mogli. Što se tiče samog kvaliteta kao igrači, nemam vam šta reći, pokazali ste da možete, ali ovaj fazon "nemamo vremena" nije baš dobar.

Poyy
 

Ludi petak

Active Member
Reaction score
175
Jarane, što se tiče tog nekakvog " bahatog ponašanja " u vezi kucanja što me je Džoka "spustio", to mi nije jasno. Kucali se, uzeli 4 sela vi nama 20. To sad neki problem. Prije toga 2 akcije, vi ste se kucali samo na jedno 40 nuka mog deff-a što je bilo i uzeli jedno 5-6 sela. To što se tiče kucanja, nikako mi nije bilo jasno zašto se diže tenzija. Nuke il se kucaju il prolaze. I nek se kucaju, svakako se prave za 10 dana, ha ja.

Što se tiče premiuma, hoš mi reći da je uredu, da lik izgradi zid 20 za 2h? xd De prijatelju budi realan. Ubica ne bi bio upola onakav, da nije bilo premiuma. Ja što se tiče samog osvajanja sela, nisam nešto doprinijeo, priznajem bez imalo neke grižnje, jer sam zato nabavio deff za frontu.

Što se tiče te vaše neaktivnosti, pa jbg i ja sam imao IRL, fax, obaveze i slično i ipak sam imao vremena da pokrijem račun 19h sam, a vas 2-3 na računu ste bili niste mogli. Što se tiče samog kvaliteta kao igrači, nemam vam šta reći, pokazali ste da možete, ali ovaj fazon "nemamo vremena" nije baš dobar.

Poyy
atila i pojedinci bi bili onakvi kakvi jesu da nije prema?AHHAHAHAHAAH
 

Kublaj-kan

Member
Reaction score
11
Čestitke CROWS-ima na osvajanju posebno ovim igračima koji su imali neku ulogu u ratu a ne ovoj dječici što dođu prozivati.
I stvarno mi je drago kad vidim da Adin koji je bio glavni za neko provociranje jedini kaže stvari realno.
Veliki pozdrav za ekipu REV-a , a pogotovo za mog brata Jopu :)
 
Top