Raspuštanje plemena -REV-

Marko Antonije

Active Member
Reaction score
56
Što se tiče špijuna, ja sam imao samo dvojicu kod vas. Jednog ste izbacili sa računa nakon 5 dana špijuniranja, drugi mi se javio nakon prve poruke od Pamy-ja, gdje piše da raspušta Revoluciju.. To je bilo jedno tjedan dana pred pravo raspuštanje, a ovaj je pokušao izvući deblji kraj iz tog raspada.. I na kraju nije ni javio ništa konkretno, bilo je gotovo jako brzo.. Dok ste vi imali svo vrijeme, JEDNOG MINIMALNO špijuna kod nas, koji vam je javljao svaku nuku gdje ide.

I hajde da dođemo i do toga kraja, kada ni ovo nije uspjelo, gdje su igrači DKL opet iskazali vjernost meni, i po tome, u mojim očima, potpuno opravdali svoja mjesta koja su dobili kod nas, kod vas počinje lagani raspad. Igrači vam odlaze, izlike se samo traže, i zadnjih mjesec dana je kod vas bio kaos. 5 ljudi, na 10 i više računa. Preko sitteva, raznih ip-ova, ma kaos i gotovo. Da sam htio, mogao sam vas sve prijaviti, ispušili bi banove, obrstili bi vas na brzinu, i riješen svijet. Ne, to nisam htio, htio sam vas razbiti na pošten način. Pričajte vi sebi kako ste igračine, kako je presudilo "100 sela razlike" , a ja ću vam reći, da je jedini razlog zašto ste se vi održali taj, što ste znali svaku našu nuku gdje ide, u 4 od 6 najvećih akcija ste znali sve, dok nisam promijenio pristup. Kada jesam, ništa od vas ostalo nije. Pobijeđeni ste na jedan pošten način, odigrano je čisto, toliko čisto da hr serveri , barem zadnjih 5, a igrao sam svaki od njih, ne pamte ovo. Dok ste sa druge strane pokušavali sve i svašta, pljuvali sami sebe, i čupali se i rukama i nogama iz rupe, iz koje niste mogli izaći, a sami ste je napravili.. Ovo je bila jednosmjerna ulica uvijek, za vas dole, za nas gore, samo je stvar toga što se nisam želio spuštati na vaš nivo, da "završim svijet što prije", što mi stalno prebacujete. Trajao je koliko je trajao, ispaštao sam previše u RL zbog toga, ali ste pobijeđeni na fer i korektan način, što od strane vas nije pokazano ni u najmanjem pogledu, od samog prelaska i udara preko noći, do svih spletki koje ste pomno smišljali. Tu su još i udaranja na dan mojih ispita, tu je i to što ste znali moj raspored na faxu, jer su mi dvojica kolega igrala sa vama tu, pa ste najveću akciju na mene napravili kada sam od 08:00 do 19:00 na faxu, s jednom pauzom od sat vremena .. Sve ste vi to znali, i sve to vam je samo pomoglo da se održite ovako dugo, a to što pričate sebi, i ostalima, su priče za malu djecu. I pamy, molim te, nemoj da me prozivaš za bota koji tajmira. Ako si imalo upućen, da bi koristio skriptu za tajmiranje, moraš jebeno da utajmiraš u 5-10 ms, i onda ta skripta ponovi isto to vrijeme, sa malim odstupanjima. Znači da bi je koristio, moraš prije svega gađati predobro, a ona ti daje samo više šansi. Ta skripta kod mene ne radi, jer mi je vrijeme laptopa i vrijeme servera različito, bez mogućnosti usklađivanja, a sa time dolazi i do odstupanja u vremenima slanja, pa mi nekad promaši i sekundu. Skriptu sam probao koristiti na w88 , kriger ju mi je poslao. Znači što se mojih tajmiranja tiče, samo osjećaj ;)

http://prnt.sc/ctx9rz - Netko je spomenuo neku sječu u 10 ms u prethodnim komentarima.. Evo ovdje gdje sječem krkiju plemke u 5 ms, moralo se ovako, odanost nisko.. A momak se baš bio obradovao :)


Za kraj, moram vam odati priznanje na akcijama.. Fejkanje je odrađivano odlično, i do zadnjih trenutaka je bilo jako teško raspoznati gdje se ide.. opet se dotičem pamyja, koji kaže da su oderali doktora, a moja sela da smo deffali, vaše zadnje 3 akcije ni jedan jedini deff nije došao do mene, jer ste i vi skontali da preko mene nećete ništa postići, tako da sam u neku ruku bio siguran, a i da ste krenuli, bio sam spreman na obranu, bez deffa, što sam praktički i radio u 90% slučajeva na ovome svijetu .. Nemoj da pričaš da ste me izviđali punoga, to je samo još jedna od laži..


Hvala vam na borbi, hvala vam što ste vratili čar ove igrice na svijetu 24, i hvala vam što ste mi pokazali svoja prava lica, te omogućili da završim svijet sa igračima koji cijene mene i moj trud, kao i ja njih i njihov, i sa jednom pozitivnom atmosferom, koja sigurno nije bila prisutna za vrijeme vašeg "služenja dužnosti". Crowsi, uživajte u pobjedi, zaslužili ste.


ADIO REVOLUCIJO, jednom i zauvijek.
 

Lord pamy

Active Member
Reaction score
38
E marko igracino, slusaj sad ovako, to sto pricas da si ti nama pravio akcije na jugu na barbare okaci macku o rep, jesi li mi ti akcijom noblao sela u nocnom sto sam uzimao, jesi li? ne jedi govna, sto se tice razgovora ubice i anela(doktora) to je ubica pisao, tu vecer se zajebajemo i ubica mi govori sad cu ga probat navuci i okrenuti protiv tebe nekoliko igraca tamo, tu nije bilo nikakve ozbiljne namjere da netko od tih nakon sto su odbili pocetni prelazak predje u nas, bila je opcija koju su predlagali da oni predju, ja sam im reko mogu prec al ga zavrsit nece, zajebat cemo ih na kraju, sto bi i uradio, a sto se tice tog spominjanja tvog faksa i napadanja, burazeru moj eto imali smo onda i mi vamo dvojicu sto idu sa tobom na faks, svi imaju neki faks, cinjenica je marko da nikad ne bi uzeo server na normalan nacin, cinjenica je da nikad se nisi potrudio fejka da posaljes, cinjenica je da si masu free sela noblo, bio si prvi i najvise sela uzimo kad je god neki igrac otiso na claim iz tvog plemena, cinjenica je da rewu nisi dao deff jer si sebe prvo osiguro, cinjenica je da doktoru nisi dao deff u prvoj akciji kad je isla, cinjenica je da si i ti sam htio odustat, ali ti je spijun dan-dva poslije prenio da je i vamo slicna situacija pa si ostao, sto se tice tog tajmiranja i tvog osjecaja i to isto okaci macku o rep, cinjenica je i sam to znas da nikad server ne bi uzeo da je bilo u priliku jednako, cinjenica je da smo ostali u full sastavu, da 100ka nije otiso, nerko i indira i jos par ljudi, sto su igrali taj server od pocetka, da bi vas rasuli, cinjenica je da ste nas ti i gringl molili da ostanemo i da se sredi situacija kad je izbilo ono sa dzokavcem jer si znao da ne bi mogo dobit rat bez nas, i cinjenica je da vise nikad neces osvojit server na ovakav nacin na kakav si naviko osvajat ako ti se mi nađemo na suprotnoj strani, i jos jedna cinjenica koju neces da prokomentiras, a toliko je fascinantna, kako ste se ti i jaran Volfi dogovorili ko ce prvi zavrsit, uzivaj igracino u pobjedi, ja sam dokazao svoje i tko ti je donio pobjedu na 24 prije REV-a, svi to znaju, a znas i ti, samo neces nikad priznat jer ti je ego prevelik :cool: I jos jedna stvar koja je toliko preocita i presmijesna, sluzbeni rat i statistika je pocela kad si ga objavio 5-10 minuta prije nego sto je 10 trainova leglo na ubicu, a kad je tebi u akciji prije palo 30-35 sela tada nisi htio nista objavljivat, i ne to nisu sela prvog dana nego u prvoj akciji poslije te, toliko smijesno i providno, al eto hajd, drugacije i ne znas

hr 21 si zavrsio kako si zavrsio na ovakav nacin, 22 nigdje te nije bilo, u zapizdini, odradili su vam server kuli jerry, zna se na kakav nacin, 23 si popusio, 24 prokomentirali, 25 taj racun je osvojio na racun dalibora i dinine naklonosti, 26 cete popusit jer ne mozes radit sta si naviko radit sa 3-4 plemena, pa hajmo free sela, pa ovo pa ono, sve podređeno tebi, e sagni se lagano za to sto ces ga uzet vise tako ;)
 
Last edited:

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
I pamy, molim te, nemoj da me prozivaš za bota koji tajmira. Ako si imalo upućen, da bi koristio skriptu za tajmiranje, moraš jebeno da utajmiraš u 5-10 ms, i onda ta skripta ponovi isto to vrijeme, sa malim odstupanjima. Znači da bi je koristio, moraš prije svega gađati predobro, a ona ti daje samo više šansi.
Jedna stvar oko te skripte pomenute. Ako npr trebaš ubaciti nuku 5-10ms prije plemića, ili presjeći plemića nebitno je skroz. Uglavnom ako ciljaš npr u 950ms pošalješ napad nebitno u koliko ms da dolazi, kao probni napad i on će ti svako minut slati novi napad, samo je bitno pogoditi sekundu.. Onda ako pošalješ u 550ms imaš čitavu minutu da namjestiš na skripti tj da dodaš na te ms još 400ms i da udara u 950ms. Naravno odstupanja zavise od interneta, konekcije i tih stvari, najmanje će odstupati uz dobar internet 5ms, tako da nemoj srat molit ću te lijepo. Znam i kad smo išli u akciju na tvoja 3 sela na hr23, da si sjekao pomoću skripte, jer zajebi ti taj dobar osjećaj jarane moj.

tako da sam u neku ruku bio siguran, a i da ste krenuli, bio sam spreman na obranu, bez deffa, što sam praktički i radio u 90% slučajeva na ovome svijetu

Jesi ovako bio spreman na odbranu u 90% slučajeva na tom svijetu? http://prntscr.com/djl3wz



I kao treća stvar da ti dam do znanja kako uzimaš svijetove. Uzimaš ih FREE. A ti meni pričaj svoje priče 3 dana bez prestanka ako treba, ja u to ne vjerujem i pune su šuplje priče i slobodno nek dođu i doktor i adin da te brane zabole me patka.

Kažeš ovako da si bio primoran na savez sa dkl i da im obećaš 5 mjesta, TAKOREĆI samo za njihovo vodstvo. Šta je sa ostalih igrača marko? Oni su miševi, pijuni? ili šta su, imaš li drugi naziv?

Sjeti se svijeta 23, kada su se prvo psiha i amateri spojili, pa su Crnci bili protiv 2 kontinenta. Centralni kontinent Crnaca je bio na k55 i kroz 10-15 dana svijeta objavljen je rat Psihi a oni su na k54. Oni se potom spajaju sa Amaterima koji su na 44. To je Crnci (1 kont.) vs Amateri (2 konta) . A mi smo imali u to vrijeme samo NAP sa DKL, i to veoma tanak nap. Šta se dešava posle, Amateri se spajaju i prelaze u DKL, i tako nastaju 3 plemena DKLa i to ću ih nabrojim (DKL, mDKL, mDKL2) što znači da su 3 kontinenta protiv 1 kontinenta Crnaca. Naravno imali smo i mi akademije i sve te zajebancije, sa neaktivnim igračima, sa ljudima koji uđu 1 u toku dana i sve to stoji. Da li smo mi uzeli savez sa kime? Da li smo mi tražili od koga da nas deffa. Ne nego smo vas razbili. Nismo bili pičke da ne smijemo protiv 3 kontinenta, makar to značilo da ćemo izgubiti svijet i da će ga jedan mali dkl uzeti. Ne nego smo imali 3 fronta, i kad nisi smio da kreneš na mene jer znaš da sam tu u 5-6 ujutru pa kreneš na gammu, a ja te dočekam. I ne samo ti. Ja kao jedna od vođa tog plemena, uz gammu, jer je francetić odustao nakon nekog vremena, i nije imao vremena za igrati, smo bili na sva tri fronta poredani. Nismo jarane moj tražili pomoć od nekih debila kao ti. I plus deffa te pola dkla, a ti uzmeš samo njihovih 5 igrača u svoje pleme. To je stid. Svi oni igraju jare moj.

A što se tog deffanja tvog tiče, vidimo kako nisi deffan. I da dodam nešto i završim izlaganje. Prvo trebalo ti je dva mjeseca da se kao izjasniš o svemu ovome. LOL
Drugo, znaš i sam da ovaj svijet nisam igrao, nego ga samo posmatram onako bezveze i sa strane se također dosta toga vidi. Jare moj ti si do neki dan imao još uvijek sve 3 svoja plemena. I ući u toliki dio igre, sa 3 plemena, protiv jednog plemena, i 600 sela u plusu na vašoj strani, i prozivati momke što su se odvojili a ljudi nisu htjeli osvojiti svijet FREE, već su htjeli se rokat, a neće moći.
Ja sam počeo taj svijet i digao selo stoki i noblao me, omišljao sam se da ga nastavim, ali kad sam vidio da si mi ti poslao kružnu, automatski sam odustao od tog svijeta.

Ne valja to marko, i nemoj puno srat. Nego osvojio si svijet, udari se nogom u guzicu i sretno u životu i na faxu.

Hoćel ko gusti od jagode?
 

Ludi petak

Active Member
Reaction score
175
a njegovi ga dizu u nebesa,kakve skripte i te stvari hahahahahahahahah

samo da prokomentarisem da su njegova defanja sela bila mizerna 50k pjesadije kate i baklja,stvarno jadno,dok je ramos prazan bio,jedini na rru završio hahh
 

katalonija

Active Member
Reaction score
62
Isprosipa se ti marko ko sto sam i ocekivao. Gdje je bio CITAV deff od igraca rock the man, jer kad se nobla selo znas vidi se dje je bio hh al da ne duljim ionako koda bi nesto postigo s tim...izdvojio bi samo da si sebican i pohlepan, pises tamo da nemas ni jedne nuke da si sve skuco a mi ti u selima izvidamo i to one "okrugle", a to za atmosferu okaci macku o rep :D
 

Ludi petak

Active Member
Reaction score
175
hahahaahahahahahah u akciji nije došlo defa do mene,a lik se u startu nadefo tako da je svako drugo selo imali baklju na frontu hahahahahhahhahahahaha
 

mejra

Active Member
Reaction score
48
Sramota ljudi,covjek se fino javi i objasni sve normalnim rjecnikom,i razumnim recenicama.A svi sve sto znate je da kenjate kao i uvijek jer ste ljubomorni.
Pjana vidis znas mnogo o tom botu za sjecu,bas si sve ispricao,to ti sigurno to naucio u skoli onako usput,nisi ti to nikad koristio hehe
I ne znam sta spominjem 23cu cijelo vrijeme,na forumu od 24ke si,gdje je crows osvojio :)

Pamy grijesis mnogo,rekao si da je cinjenica da meni Marko nije dao defa kad je isla akcija na mene? Netacno,kad mi je palo preko 20 sela u toj akciji nisam bio ni trazio deff,jer bilo je tesko raspoznati gdje idete,imao sam mobilnog defa kod sebe i 3 grada zadefana,i mislio sam rijesiti to sam,medjutim ujutro sam ustao,lose se organizirao skroz,jer je proslo dugo dugo vremena odkako sam igrao na velikom racunu gdje ide toliko napada,tako da sam napravio mnogo gresaka,koje su kostale gubljenjem tih sela,ako se ne varam sledecu akciju koju ste napravi na mene par dana posle toga uzeli ste mi 1-2 sela a pobio sam oko 400k offa,ne sam naravno,uradio sam jutarnju smjenu,a bilo je i pomoci :) Zelim reci da sam defa dobio kad sam trazio,mogao sam se javljati posebno svakome igracu i slali bi uvijek do zadnje jedinice,vec nisam trazio toliko defa,osim nekoliko gradova na sjevero zapadu,klaster od 20 sela mi je bio poluprazan.
Marko je imao defa u gradovima,ne kazem da nije,i neka je za sta sluzi pleme nego za defanje ?
Sto se tice Rew.a,kad ste ga poceli rokati,dao mi je sitt na cuvanje sat-dva,i imao je mnogo defa u pozadini,da je znao da rasporedi kako treba,ne bi mu ni trebala velika pomoc,vec su mu padala sela na jugu bez veze,na velikoj udaljenosti itd. Nije se mogao posvetiti igri u zadnje vrijeme,cure ga varale,pa se prosipao po profilu sa svojim ispovjedanjem,i sada krivi pleme sto mu nije slalo defa.Ja odavno nisam igrao u sloznijoj ekipi nego sto je CROWS i za mene su bili ljudski i timski.
Pozdrav.
 

Ludi petak

Active Member
Reaction score
175
kako mozes reci da neko kenja , i branit nekoga ko još gore kenja sa stavom kao da priča istinu od A do Ž.nidje veze
 

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
Ma treba samo ujest ba.

Sto se te skripte tice znam da je koristi, al mu njegova prica ne pije vode, sve sam lijepo objasnio. Ne kazem da je skripta zabranjena niti da nije, vec ne mogu ovih skriptasa koji koriste pa se peru kao de ba ja sam igracina na osjecaj. Marko sagnes mi osjecajno, pa ti ga uklopim u 5ms haj na gusti od jagode
 

Kublaj-kan

Member
Reaction score
11
Poslao bi nas na restart preko noći a niste bili sposobni u 3 mjeseca sa 600+ sela nas poslati na restart. Puno balite s obzirom koliku ste prednost nad nama na početku imali , samo mi je žao što nismo bili u egalu na početku rata tako da se može reći bolji su pobjedili . Ovako svak svoju priču gura a to za špijuna niti jednom nismo saznali od toga špijuna gdje idete jednostavno ste bili prelijeni za fejkanja :D
 

mejra

Active Member
Reaction score
48
tad sisavac nije pripremio plemice pa je ispalo onako i opet nije 1-2 nego 4 i nije 400k nego puno manje, al bitno je nesto rec, ne mora to bit tacno samo nek ujede, jelde ?:D
PUNO MANJE ? oko 350k je bilo , jer je bilo nesto manje od rekordnog 380k :)
4 sela ? jedno sam ja prenoblao posle pada sela tanaci,pa vi opet,tako da bukvalno 3 sela su pala,ali 350k porazenih,i to jer mi je ujutro uhvacena nuka offa sa 6-7 plemica tu u klasteru inace bi i to sve vratio,ali nebitno htio sam reci da se na greskama uci :)

Kublaj kenjas i ti sad :) prelijeni za fejkanja,bas smo fejkali i previse,sam nas racun je barem 1k fejkova slao za akcije a i ostali,spijuna ste imali i to se znalo,jer se u vise akcija znalo gdje nuke sjedaju,ali ste opet izgubili
 

katalonija

Active Member
Reaction score
62
Kada idete na sjever ostavljali ste jug nezafejkan ili providno zafejkan i obrnuto pa nam je deff cirkuliro iz jednog kraja svijeta u drugi. Dosta se nekvalitetno fejkali da su se jasno mogli razlikovat napadi koji su poslani iz skripte jedino vas malo izvlacilo mass fejkanje.

Al zivite u ubjedjenju da je spija sve kriv hh

To za tvoja sela ja sam samo malo bacio oko na tws al posto si ti najpametniji ovde vj ja grijesim :D
 

Kublaj-kan

Member
Reaction score
11
Napiši uhvatio mi kublaj nuku i to ne jednu nego 2 ono jutro i 6-7 plemića , kad ste išli na sisavca ja sam imao 700+ napada i velika većina od toga ignorirano :)
 

TheDoctor.

Well-Known Member
Reaction score
185
Spavate li mirno revolucijo?????
Bili ste jaki ali ne dovoljno,nadjacali smo vas kako sa selima tako i sa taktikom....
Ubica me jest molio da predjem u to neko pleme,ja sam postavio ultimatum da se kublaj stavi na claim,na sto je on bio i pristao i eto kakav vam je bio najjaci igrac,naravno ja ne bi presao jer Marko je bio vodja kakav se moze traziti....I nemojte se izvlaciti to je bila zajebancija i tako neke stvar...
Ne znam sad ko se smijao kad sam rekao da cu zavrsiti u top 3,pretpostavljam btr ali ko god da je ja cu mu reci samo ovo:
HAHA...
Lijep pozdrav za "revolucionare" i za ove sto nisu igrali a komentarisu ,svi znamo ko su oni
 

Ludi petak

Active Member
Reaction score
175
da sam znao da si tako naporan kad osvojiš prvi svijet,vjeruj da ti ga još OSG ne bi dozvolio,bog te
 
Top