Spam

DeletedUser

Guest
Koliko te Sefica placa da joj budes advokat?
Je li moras sve ti prokomentarisati, ako neko nesto napise za nju...
Valjda i ona zna odgovoriti, zna pisati....

Kolko tebe osmicevic? Nismo svi tu za PB i cash neki ga i imamo :*
 

DeletedUser

Guest
NEVER FORGET SREBRENICA!
(11.7.1995-11.7-2015)
don__t_forget_srebrenica__11_7_1995__by_an_design-d56xvma.jpg
 

TevezKV

New Member
Reaction score
0
od 35 igraca sparte,15 je bilo farma,pa ste onda presli u ZH i tu cim je palo 4-5 gradova sutradan ste presli u -mmm- i GM tako da nikakvim napadima niste do tad odolijevali.
Da smo ne znam kakvo pleme ne mozemo osvojiti sve igrace mmm tako brzo u 2-3 dana,imate crkvu u prednosti(sto je velika prednost) a plemici putuju po nekoliko sati i opet vam palo 10 gradova,jedino sto je osmicevis uspio preuzeti jedan grad.
I govorite nesto izgubili smo offa ovo ono,pa ljudine mora se izgubiti off,moras napadati,kako bi vas drukcije osovjili,da ste nam u opsegu crkve ne bis e toliko offa gubilo.
Vi sad vidjeli NM uzeo citav CN za par dana,pa normalno da ce uzet em su svi igraci CN bili u osegu crkve znaci duplo manje offa se gubi,em CN nije imao front kao vi pa da salje deff samo tu,oni su bili rasprostranjeni svuda oko NM i svako se fakticki borio za sebe,i uz to sve UsHR je isto bio protiv CN.Znaci logicno je da ljudi uzmu tako brzo sela i svaka im cast odlican posao odradjen :eek:ok:
a vi ste se ucaurili,sav deff ste poslali vamo na nas kontinent tj sav deff iz pozadine i jos nam niste u opsegu crkve,normalno da ce uzimanje ici sporije.

Vrijeme ce pokazati svoje,samo nemojte gluposti prevelike pisati :festa:

Ti hoces da kazes da je off slabiji kada napadas van crkve? :p
 
Top