Realno ima dosta dobrih igraca na Hr serveru, ali sve ih je manje i manje jer odlaze na strane servere i tamo igraju. Zadnji put sam se u to uvjerio na netu W85 gdje sam upoznao 5 ljudi sa nasih prostora u istom plemenu. Razlog njihovog odlaska/ne igranja ovdje je sto se uvijek nadje neki klinjo koji je tek poceo da igra, nesto naucio i misli da je pokupio svu pamet svjeta i da kad dodje na forum da je nedodirljiv jer mu je sve dopusteno, i da se ponasa kako hoce jer nema niko to da kontrolise. Licno najvise krivim administraciju sto nema kontrole i sto dopustaju svakakve provokacije. Treba svi malo vise da se uozbiljite i da probate neku normalnu konverzaciju da vodite jer ovo ne vodi nicemu. Naravno ne mislim da trebate jedan drugom da laskate u svakom postu, ali sta sve covjek procita stvarno nema smisla. Ipak ste vi svi uglavnom super momci i ne treba vam da dolazite ovdje da nervirate jedan drugog nekim glupostima.
Valjda igrate igricu da bi se zezali, neka vrsta zabave, hobi sta vec, a kod vas se to pretvori u mrznju drugih i sta sve ne.. Ko da je bitno ko je koliko osvojio svjetova, noblao gradova itd.
Ja sam tu da se zezam, upoznam neke super ljude sa kojim mogu o svemu da pricam i s'vremena na vrijeme nesto novo naucim.. A ti?