ah ah nemam me 2 dana na forumu a tu glupih kometara odma da boli glava u svih šesnest.
Da napisano je da ima 55 računa a 30ak igrača. I vidi sad pametnih i maloumnih ljudi odma ima 20 multya:hmm::hmm:
jbt ja sam očekiva da ste vi malo inteligentniji:andjeo:
pa sta si ti stvarno toliko glup il se bas trudis da to svi misle:woot:
pa jbt koliko moras bit pametan da skuz:woot:iš iz jedne jednostavne rečenice to sta nas trenutno ima 30ak aktivnih da su ostali mozda na situ jer su trenutno onemogućeni igrat....
zar nije normalna stvar da u plemenu od 50+ ljudi uvik ima par ljudi koji odu na tjedan dva i ostave sit....
bože dragi kakvih sve tu pacijenata ima
sve crtat moras ko maloj dici:zid:
.A to je da admini i ljudi koji su zaduženi za provjeravanje ovakvih stvari ostaju na ovakve komentare i konstatacije potpuno nijemi...Plava govori o nekim osobnim stvarima, umjesto da se pozabavi onim temama zbog kojih se prepiremo...Ne kažem da ona to treba raditi, ali valjda bi netko morao paziti na pravila ove igre, koja troši i vremena i novca...A da ne kažem da su neki upiti za podršku više dana ne odgovoreni...
Zar vam nije dosta samo pogledati kako ljudi koji pišu na ovom forumu neprestano odbijaju odgovoriti tko zapravo igra njihov račun?! A hvale se kako i oni spadaju među odabrane sa Sajrajtom...:woot:
Uskoro će vam u plemena newsu biti predstavljeni članovi plemena teama i točno tko je za što zadužen.
Možda smo to trebali napraviti odavno, ali šta je tu je, ni sada neće biti prekasno.
Svaki svijet ima svog admina koji taj svijet vodi.
Jedni drugima se u posao ne miješamo, jedino je wicked taj koji u slučaju potrebe pokriva sve svijetove.
Tako jedinica nije svijet koji ja vodim i zaista ne znam zašto vam na podršci nije odgovoreno.
Moj svijet je sasvim drugi.
No vodim ovaj dio foruma i moram reagirati kad tema počinje prerastati u svađu ili u osobne obračune.
Nažalost pisanjem po forumu nijedna od stvari o kojima govorite tu neće biti riješena.
Evo Plava sve je receno ja bi sad treba pisat prijave ravki da u dinarima igra 25 multi racuna tj svi jer po prosjeku svak igra dva racuna i da igrac Jobube igra svoj i Torinov racun
Plava skoncentriraj se posao admina se zna, ulovit igrace koji love u mutnom nemoram ja nikome ni nista prijavljivat nego to admin sam mora sam napravit
Reko sam briga me sta rade nisam nikoga prijavi niti cu to napravit, na djeljenje veze i kazes da ti igra prijatelj i rl. i da je to to sto je ok ima muz i zena 2 ili 3 cimera starno nebitno i ko sta kazem briga me
ode je javno priznato da igraju duple racune naglasavan JAVNO i nista nije poduzeto. A prvo pravilo igre naglasava da se to nesmije
Nama jedino preostaje da prijavimo Admine jer ostaju njemi na ove postupke igraca, nazalos kako svari stoje morat cemo to i napavit ili lagano se oprostit od igre jer nema smisla da se ovakve stvari toleriraju redaja:redaja:redaja:
eto samo opet iznosis neke samozaključke
nemam se ja Vama cijenjena gospodo sta pravdat a jos manje izvlačit...
ja napisa sta sam napisa vi zaključili kako to najbolje znate i umjete (nikako)
DrŽ te se vi gospodo igre i tamo pokazite koliko znate i mozete umisto da gubite vrime na forumu i iznosite optuzbe o nekim multy računima.
ako ima multya lipo ih prijavite i nek se baniraju a ne tu mlatit praznu slamu!
ako nećeš odgovorit ne moraškakve ima veze ko igra na mom računu....
oustalom ko bi igra MOJ račun osim MENE:woot:
Citiraj:
Prvotno napisano od Tose23
kakve ima veze ko igra na mom računu....
oustalom ko bi igra MOJ račun osim MENE
ako nećeš odgovorit ne moraš
Evo, razmišljamo o slanju ovog slučaja u Njemačku!
ne nisam ja bio na nikakvom racunu ali samo da ti kazem nemoj se hvaliti jer ne mozes obraniti sela jer stalno izgovori nisam mogo biti online ili nesto trece tako ste i mene rijesili kad su meni iskljucili internet i nisam mogo uci pa ste uzeli sela a da sam bio cijelo vrijeme nebi nista napravili a to sam i dokazo 3 mjeseca ste me lomili i niste me slomili to pleme dinari je jadno da jadnije ne moze biti cim je vas izdajice primilo u pleme i to kad vas je beva rasturala a imali su nap sa dinarima i pobjegli ste u dinare da se spasite jer beva vas je ubila ko smrkavce koji prvi put igraju a ti se tu hvalis sa necim imate multya more u plemenu jer pola te ekipe iz ndlj ne igra ti imas samo dva racuna koja su kod tebe a ako zelis daj mi jedan racun pa cemo da u8darimo jedan na jedan pa da vidimo ali ja sam se aktiviro ponovo na sv1 i samo gledaj kako rastem jer pola servera mi pomaze da se dignem a u tvom slucaju to nece biti moguce jer te niko ne postuje osim sto postujes sam sebe i hvalis "hvalite me moja usta" tvoj moto ali da znas da sam ja jos uvijek ovdje